SiriusCZ.net profil

☰ menu
SiriusCZ.net

žena · statistiky · web

Aktivní: 16.04.2024 15:43 (poprvé 04.05.2019)
Body:163
Palce za komentáře: 0 · 0 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Putování do budoucnosti
Putování do budoucnosti
Tat‘jana Mikušina
Ježíš
Ježíš
Tat‘jana Mikušina
Matka Marie
Matka Marie
Tat‘jana Mikušina
Růžence Matky Marie
Růžence Matky Marie
Tat‘jana Mikušina

Kdo jsem

SiriusCZ.net

Zde je knihy s Poselstvím Nanebevzatých Mistrů, předané v 21. století skrze Posla Taťjanu Mikušinu pro zvýšení vědomi s cílem usnadnit lidstvu přechod na novou úroveň Evoluce.

Knihy obsahují přibližný překlad Poselství z ruštiny. Překlad se neustále zdokonaluje skupinou dobrovolných překladatelů. Původní Poselství v ruštině najdete na webu Posla.
Více na webu, viz uživatelský profil prodejce.

SiriusCZ.net

Kniha obsahuje citace Poselství Vzestoupených Mistrů, předané v 21. století skrze Posla z Vyššího, Duchovního Světa.

Cílem knihy bylo vybrat ze stovek Poselství ty klíčové body, které jsou potřebné právě teď, když planeta prochází přechodem do Nové Éry - Éry Vodnáře!

Autoři doufají, že kniha pomůže získat v nejjednodušší podobě ty znalosti, které jsou nezbytné, abychom se správně orientovali v procesech odehrávajících se ve světě a učinili správná rozhodnutí, která umožní snadný a bezpečný přechod do budoucnosti. Kniha je určena nejširšímu okruhu čtenářů. Zvláštní zájem představuje pro mládež.

SiriusCZ.net

Kniha ze série "Mistři Moudrosti". Ježíšovo Poselství je část Učení Nanebevzatých Mistrů, předané v 21. století skrze Posla.

Kniha obsahuje Poselství Milovaného Ježíše, která přinášejí hluboká Učení o Lásce k Životu, včetně svých nepřátel, Učení o uzdravení, Učení o Vnitřní Cestě, která leží v našich srdcích. Milovaný Ježíš poskytuje znalosti o Zákonech Karmy a Reinkarnace, které byly ztraceny v moderním křesťanství, o Království Božím jako stavu našeho vědomí.

SiriusCZ.net

Kniha ze série "Mistři Moudrosti". Poselství Matky Marie je část Učení Nanebevzatých Mistrů, předané v 21. století skrze Posla.

V Poselstvích Matky Marie zaznívá výzva k přehodnocení systému hodnot a vzájemných vztahů ve všech oblastech života a k udržení vědomí v souladu s Božskou realitou; jsou zde uvedeny cesty k povznesení vědomí.

SiriusCZ.net

Kniha ze série knih «Růžence». Růžence jsou sestaveny na základě Poselství, předaných v 21. století skrze Posla.

Kniha má jeden plný Růženec Růženec Milosti Matky Marie, který sestavila Posel pod vedením Matky Marie, a čtrnáct malých Růženců, sestavených o něco později s inspirací Matky Marie a dle vzoru, který Ona dala pro ty lidi, kteří nemají možnost věnovat čtení Růženců hodinu času denně, aby mohli číst Růžence v krátké formě.

Růžence jsou určeny pro duchovní práci.

SiriusCZ.net

Kniha ze série knih «Mistři Moudrosti», obsahuje Poselství Gautama Buddhy jáko část Učení Nanebevzatých Mistrů, předaných v 21. století prostřednictvím Posla.

Je v nich uvedeno mnoho Učení. Zde je několik Učení:
o změně vědomí, o současné situaci na Zemi, o vzájemném spojení mezi kataklyzma, sociálními konflikty, válkami a úrovní vědomí lidstva, o komunitě, o štěstí, o překonávání konfliktů, o rozlišování, о vědomí Buddhy.

S těmito a dalšími Učeními se můžete seznámit ve Poselství Velikého Učitele, které je předáno v tomto období pro pomoc lidem, aby se dostali z kritické situace na naší planetě.

SiriusCZ.net

Kniha "Krátké Růžence" - tato kniha je mimořádnou modlitební knihou 21. století. Byla vytvořena na základě Učení Nanebevzatých Mistrů, předaného prostřednictvím Posla.

Růžence jsou určeny pro duchovní práci. Současný Růženec je věnec nebo kruh z modliteb, do něhož jsou vpletena zamyšlení o duchovních tématech uvedených v Poselstvích Mistrů Moudrosti.

Obsahem knihy je 14 krátkých Růženců, jejichž součástí jsou křesťanské modlitby a mantra «Om». Stoupenci jiných náboženství mohou používat jiné modlitby.

SiriusCZ.net

Kniha obsahuje Poselství Mistra Saint-Germaina v 21. století předaná prostřednictvím Posla.

Poselství Mistra Saint-Germaina jsou nabitá optimismem a vírou v rychlý příchod Zlatého Věku!

Saint-Germain je v současné době Vzestoupeným Mistrem, Hierarchou Nového Věku.