Matka Marie

Matka Marie https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501976/2gX4vg-8Uv-.jpg 5 1 1

V Poselstvích Matky Marie zaznívá výzva k přehodnocení systému hodnot a vzájemných vztahů ve všech oblastech života a k udržení vědomí v souladu s Božskou realitou; jsou zde uvedeny cesty k povznesení vědomí. Matka Boží je patronkou Ruska. Série „Mistři Moudrosti“ obsahuje sbírky Poselství od různých Učitelů, kteří jsou nejznámější současnému lidstvu. Tato Poselství jsou předávána prostřednictvím Posla T. N. Mikušiny, která pracuje pod vedením Mistrů Moudrosti od roku 2004. Pomocí speciální metodiky přijímá T. N. Mikušina Poselství od více než 50 Bytostí Světla. Každá kniha umožňuje soustředit se na Poselství jednoho Mistra a lépe cítit jeho energii, naladit se na Něho. Obraz Mistra na obálce slouží jako jeho fokus. Každý z Mistrů Moudrosti má své vlastní vibrace. Každý z Nich se snažil předat nám, nyní žijící generaci lidí, to, co považoval za nejdůležitější v současném přechodném období.... celý text

Přidat komentář

SiriusCZ.net
16.09.2022 5 z 5

"Překrásné čisté svaté a vznešené čtení, které pozvedá vědomí člověka a pomáhá mu uvědomit si to, co je v životě skutečně důležité a podstatné. Miluji všechny knihy Taťány Mikušiny, při čtení jsem ani nedýchala a všechno lidské ve mně s velikou úctou a pokorou pokleklo. Se slzami v očích jsem dočetla poslední stránky a přála bych si, aby takových knih bylo více, aby je četli všichni lidé, zvláště ti, kteří ztrácejí naději a sílu čelit každodenním výzvám a zkouškám.

Přála jsem si, aby tyto krásné knihy měly nekonečně mnoho stran, abych každý den mohla číst poselství milovaných Mistrů a cítit a vnímat jejich blízkost a milující přítomnost.

Všechna poselství mi nesmírně pomohla v mém životě, naplnily mne optimismem, nadějí, láskou a touhou být tou nejlepší lidskou bytostí, jakou dokážu být, být taková - jako jsou nanebevzatí Mistři a být hodna toho, číst jejich krásná a čistá poselství.

Jsem nesmírně vděčná, že jsou knihy pro nás dostupné a můžeme číst tato poselství plná naděje a lásky.

Děkuji Děkuji Děkuji. Cítím se velmi velmi požehnána."

Eva Schejbalová, Polička