zvěřina

štítky

58 knih


Zvěřina 100% Zvěřina 2020, Alena Steinbach

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny 0% Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny 2002, kolektiv autorů

Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více


Magazín pro myslivce a rybáře 1991 0% Magazín pro myslivce a rybáře 1991 1990, kolektiv autorů

Magazín pro myslivce a rybáře 1991. více




Zvěřina % Zvěřina 2022, Matthias F. Mangold

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je li... více


Speciality myslivecké a rybářské kuchyně 0% Speciality myslivecké a rybářské kuchyně 2002, Zdenka Horecká

Kniha je kuchařkou k přípravě zvěřiny, ale také ryb, ve které naleznete mnoho oblíbených, známých i méně známých receptů a mnoho skvělé inspirace pro pestrý jídelníček. Obsahuje recepty na polévky, přípravu kapra na 100 ... více


Kuchařka nejen na neděli: Připravujeme zvěřinu 0% Kuchařka nejen na neděli: Připravujeme zvěřinu 1996, Jaroslav Vašák

Pokrmy ze zvěřiny..... více


Divočák – recepty z kančího masa % Divočák – recepty z kančího masa 2022, Axell Mikael

Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného... více


Recepty ze zvěřiny a ryb 0% Recepty ze zvěřiny a ryb 2003, Dáša Ostertágová

Jedinečné recepty ze zvěřiny a ryb potěší každého labužníka. Lahodná chuť specialit z jelena, kance, bažanta, kapra, nebo štiky Vám naznačí, proč si fajnšmekři, a nejen myslivci a rybáři, tyto pochoutky nemohou vynachvál... více


Jedlá z diviny 0% Jedlá z diviny 1985, Mária Hajková

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty % Domácí zpracování zvěřiny – výbava, bourání, recepty 2021, Carsten Bothe

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování ... více


Z myslivcova deníku a receptáře 0% Z myslivcova deníku a receptáře 2012, Zdeněk Hlaváč

Kniha mysliveckých příběhů a receptů zvěřinové kuchyně. více


Mezi puškou a vařečkou 0% Mezi puškou a vařečkou 2010, Zdeněk Hlaváč

Znáte to určitě všichni. Správný myslivec rozhodně není a nikdy nesmí být „masařem“, co měří své myslivecké úspěchy plností svého mrazáku. Přesto si však rád pochutná po celodenním trmácení na naháňce či kruhovém honu na... více


100 a 1 zvěřinových jídel 0% 100 a 1 zvěřinových jídel 1993, Ladislav Nodl

Recepty na zvěřinová jídla více


Myslivecký kalendář 1971 0% Myslivecký kalendář 1971 1970, kolektiv autorů

Myslivecký kalendář, vycházející každoročně, pro rok 1971. Plný příběhů z lovu a stopování, obsahující informace o střelných lovných zbraních a nástrahách, s kuchařskými recepty z divoké zvěře, s nápady a radami k mysliv... více


Zvěřina 0% Zvěřina 1998, Dr. Oetker

Kniha obsahuje recepty ze zvěřiny: Jelen / Srnec / Zajíc / Divoký králík / Pernatá zvěřina / Divočák více


Myslivecký kalendář 1973 0% Myslivecký kalendář 1973 1972, kolektiv autorů

Každoročně vycházející myslivecký magazín, brožura, kalendář - rok 1973. více


Kuchařka - Zvěřina, ryby, mořští živočichové 0% Kuchařka - Zvěřina, ryby, mořští živočichové 1993, Vladimír Doležal

Kuchařka obsahuje recepty na tolik oblíbenou zvěřinu, recepty na ryby a mořské živočichy. více


Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni 0% Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni 2006, Oldřich Dufek

V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího. více


Myslivecký magazín 3 0% Myslivecký magazín 3 1969, Miroslav Šedivý

Sestavil kolektiv myslivců, lesníků, novinářů, fotografů a kreslířů. 07-047-69 více


Vznešenost lovu a kuchařského umění % Vznešenost lovu a kuchařského umění 1991, Zdeněk Dvořáček

Lov od antiky k současnosti, druhy lovné zvěře, recepty a rady ke zpracování ulovené zvěře. více