zavařování

štítky

68 knih

Domácí konzervování ovoce a zeleninyDomácí konzervování ovoce a zeleniny1987, Libuše Vlachová

Skoro vše o domácím konzervování ovoce a zeleniny. více


Jedlé dárky od Rebarboraskitchen - Kuchařka pro plnění přáníJedlé dárky od Rebarboraskitchen - Kuchařka pro plnění přání2017, Barbora Říhová

Dobrůtky v krásném balení - ideální osobní dárek připravený od srdce! Tato kniha vám bude cenným pomocníkem a rádcem, abyste mohli obdarovat své blízké něčím, co jste pro ně vytvořili sami a s láskou. Podle této knihy mů... více


Maminčiny receptyMaminčiny recepty2016, Andrea Paskerová

Tato domácí kuchařka vychází z osobních zkušeností autorky při každodenní přípravě jídla pro svou rodinu. Její recepty jsou vyzkoušené a sepsané tak, jak se zapisují recepty do sešitů a rodinných receptářů i s radami a o... více




KonzervováníKonzervování2010, Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více


ZavařováníZavařování2014, kolektiv autorů

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované... více


Domácí marmelády od HankyDomácí marmelády od Hanky2017, Hana Chmelíková

Domácí marmeláda je nejlepší! Můžete si vychutnat lahodné ovoce a vlastní porci léta. Je to zábava a výroba nezabere mnoho času. Výhodou domácích marmelád je to, že vždy víte, co se ve skleničce ukrývá. Je na vás jaké ... více


Konzervace a ukládání potravin v domácnostiKonzervace a ukládání potravin v domácnosti1987, Karel Půhoný

Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, m... více


Konzervování potravin v domácnostechKonzervování potravin v domácnostech1964, Jaroslav Balaštík

Jak správně konzervovat ovoce a zeleninu? Jak si vyrobit domácí víno či ovocný sirup? Tohle a mnohem více naleznete v této knize. více


Babiččina spižírna nad zlatoBabiččina spižírna nad zlato2014, Renato Magát

Především zavařování, skvělé tipy. Kniha obsahuje velké množství zajímavých receptů na zavařování ovoce a zeleniny, na přípravu džemů, marmelád, sirupů, čajů a likérů. Najdete v ní také tipy na uchovávání masa, nápady na... více


Marmelády a želéMarmelády a želé2011, Susanna Bingemer

Recepty na domácí přípravu zavařenin marmelády a želé. více


Ovoce a zelenina ve skleOvoce a zelenina ve skle1972, Marie Havelková

288 zavařovacích návodů a kuchařských předpisů. 2. vydání. více


Ako konzervovať ovocieAko konzervovať ovocie1980, Ján Silvester Kaščák

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát... více


Malá škola zavařováníMalá škola zavařování2014, neznámý, neuveden

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak naklá... více


Zavařujeme ovoce, zeleninu a houbyZavařujeme ovoce, zeleninu a houby1986, Libuše Vlachová

Další kniha o tom, jak zavařit cokoli, na mnoho způsobů. více


Zavařujeme ovoce a zeleninuZavařujeme ovoce a zeleninu2009, Jaroslav Vašák

Jak nejlépe využít úrodu Správné postupy k uchování vitaminů a minerálních látek Sušení, zmrazování, sterilování ovoce, zeleniny a hub Více naž 400 návodů včetně receptů vhodných pro diabetiky Způsoby konzervace masa a h... více


1