ovoce

štítky

253 knih


Čerstvé ovoce a dezerty 100% Čerstvé ovoce a dezerty 2009, kolektiv autorů

Předpisy na rozmanité pokrmy - snídaně, saláty, rychlé dezerty, moučníky a krémy, jejichž hlavní součástí je ovoce. Recepty jsou doplněny údaji o výživových hodnotách. více


Ovocné a zeleninové speciality 100% Ovocné a zeleninové speciality 2007, Enkhuizen Minkowski

Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspira... více


Pečieme s láskou 5 100% Pečieme s láskou 5 2009, Dr. Oetker

52 originálnych receptov s ovocím. Prvé vydanie. více




Dědeček má opět slovo 90% Dědeček má opět slovo 1994, Susanne Bruns

Dalších sto osvědčených rad a nápadů pro zahrádkáře. více


Džusový půst 100% Džusový půst 1991, Paavo Airola

Fakta, pravdy a pověsti o půstu - Kdy se postit - Jak provádět půst - a jak ne - Proč je džusový půst lepší než obyčejný půst - Jak přerušit půst - Přirozená ztráta nadměrné váhy - Navrácené zdraví Podrobné in... více


Vaření III 80% Vaření III 1969, Maryna Klimentová

Další svazek seznamuje dívky a mladé ženy se základními druhy potravin, které potřebují k přípravě pokrmů. Jsou to tuky, brambory, zelenina, luštěniny, houby, ovoce, obiloviny a základní těsta. více


Ako konzervovať ovocie 100% Ako konzervovať ovocie 1980, Ján Silvester Kaščák

Príručka podáva základy konzervovania ovocia (kompóty, nátierky, džemy, mušty, sirupy) a pomocné látky, obaly aj mrazenie a sušenie ovocia a pod... 248 strán, 20 farebných obrázkov, 3 tabuľky, tvrdá väzba, malý formát více


Za studena lisované šťávy 90% Za studena lisované šťávy 2019, Cinzia Trenchi

Máte rádi ovoce a zeleninu? Nebo naopak hledáte způsob, jak byste svou stravu mohli obohatit? Tato kniha je plná nápadů a receptů, jak toho můžete dosáhnout. Obyčejné rajče můžete proměnit na skvělý a chutný koktejl, kt... více


Houby a lesní plody 100% Houby a lesní plody 2015, Reinhardt Hess

Různorodé recepty – Houby a lesní plody můžete zavařovat, nakládat, vařit z nich běžné pokrmy nebo lahůdky pro zvláštní příležitosti. Ať už je nasbíráte sami, nebo koupíte čerstvé na trhu – jsou to skutečné poklady pro k... více


Zahrádkářova čítanka - Biodynamické pěstování zeleniny a ovoce 90% Zahrádkářova čítanka - Biodynamické pěstování zeleniny a ovoce 2010, Luděk Přikryl

Kniha vede čtenáře k pěstování plodin "bez chemie", ale současně mu také poodhalit životní a silové zákonitosti panující v růstu rostlin. Respektování těchto zákonitostí je základem tzv. biologicko-dynamického způsobu pě... více


Přepněte na zdravé jídlo 60% Přepněte na zdravé jídlo 2007, Gillian McKeith

Ve své druhé úspěšné knize vám Gillian radí: Přepněte svůj program na zdravé jídlo - a víckrát už se neohlížejte zpátky! Tato kniha bude vaším osobním konzultantem a její autorka je připravena vám asistovat krok za kroke... více


Jablka 90% Jablka 1969, Antonín Dvořák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Sušení ovoce a zeleniny 70% Sušení ovoce a zeleniny 1993, Marie Martinovská

Sušení ovoce a zeleniny v elektrických sušičkách.141 návodů na zpracování ovoce. více


Malá škola zavařování 30% Malá škola zavařování 2014, neznámý - neuveden

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak naklá... více


Sušíme doma 50% Sušíme doma 2023, Alena Molinová

Originální recepty pro domácí sušičky potravin. Mysleli jste, že v sušičce vykouzlíte jen pár křížal a nasušíte houby? Nechte se touhle knížkou přesvědčit o opaku a vklouzněte do světa domácího sušení, který vám oteví... více


Ovoce a zelenina ve výživě člověka 100% Ovoce a zelenina ve výživě člověka 1988, kolektiv autorů

Kniha seznamuje čtenáře s biologickými zvláštnostmi základních druhů ovoce a zeleniny, jejich léčivými a nutričními vlastnostmi. Obsahuje četné předpisy na přípravu jídel. U jednotlivých druhů jsou doplněny významné odrů... více


Zelenina a ovoce v kuchyni 100% Zelenina a ovoce v kuchyni 1989, Oldřich Dufek

Bohatý výběr receptů na přípravu pokrmů z běžně dostupných druhů ovoce a zeleniny. více


Pěstujeme hrušně a kdouloně 100% Pěstujeme hrušně a kdouloně 2010, Tomáš Nečas

Kniha tematicky zaměřená pouze na problematiku hrušní a kdouloní vychází u nás poprvé od roku 1967. Tato jedinečná publikace seznamuje čtenáře s druhy a odrůdami nejen klasických evropských hrušní a kdouloní, ale i asijs... více


Pochoutky z kompotů 80% Pochoutky z kompotů 1993, Libuše Vlachová

220 receptů na přípravu jídel a nápojů z kompotovaného ovoce a zeleniny. více


Čo s ovocím a zeleninou 60% Čo s ovocím a zeleninou 1982, Róbert Šimončič

Zelenina a ovocie patria medzi historicky najstaršie zdroje našej výživy. V predhistorickej dobre svojho vývoja človek hojne využíval aj divoko rastúce plody ovocia a zeleniny, ktoré sa mu v obývanej zemepisnej šírke pon... více