ovoce

štítky

251 knih


Detoxikační nápoje s ovocem, bylinkami a dalšími přísadami 80% Detoxikační nápoje s ovocem, bylinkami a dalšími přísadami 2017, kolektiv autorů

Dodržovat pitný režim už nemůže být jednodušší a chutnější. Vytvořte si podle receptů z této knihy zdravé a osvěžující nápoje z vody, ovoce a bylinek, které vám vrátí vitalitu i chuť do života. více


Jahody 83% Jahody 1986, Miloš Harant

Málokterý ovocný druh je mezi zahrádkáři tak oblíben jako právě jahodník, neboť krása jeho plodů se u něho spojila s jemností vůně i chuťovými kvalitami. Vedle všeobecné upotřebitelnosti v čerstvém i zpracovaném stavu i ... více


Smoothies na každý den 83% Smoothies na každý den 2017, kolektiv autorů

Krásná kniha, ze které můžete čerpat po celý rok. Najdete v ní 365 receptů na barevné, syté a chutné smoothies z ovoce i zeleniny. Smoothies ke snídani Smoothies na hubnutí Smoothies nejen pro sportovce Čisticí ... více




Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny 83% Léto - Recepty ze zralého ovoce a čerstvé zeleniny 2017, kolektiv autorů

Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, kt... více


Užitkové rostliny tropů a subtropů 100% Užitkové rostliny tropů a subtropů 2002, Pavel Valíček

2. upravené a doplněné vydání (1. vydání roku 1989). Vazbu navrhl Robin Brichta. Autor pérovek Pavel Valíček. Autoři map, grafů a černobílých fotografií: Miroslav Bechyně, Ján Borota, Josef Brinke, Jaroslav Dobrý, Jaromí... více


Ovocné moučníky a dezerty 87% Ovocné moučníky a dezerty 1984, Libuše Vlachová

Více ovoce do naší stravy. Kniha obsahuje nepřeberné množství receptů s ovocem. více


Výroba destilátů z vlastního ovoce 60% Výroba destilátů z vlastního ovoce 2003, Josef Škopek

Příručka, určená zahrádkářům a malopěstitelům ovoce, obsahuje návody pro tzv.pěstitelský způsob výroby pálenky. Autor se v úvodu zmiňuje o historii pěstování jednotlivých druhů ovoce spolu s historií domácí destilace. N... více


Konzervování potravin v domácnostech 92% Konzervování potravin v domácnostech 1964, Jaroslav Balaštík

Jak správně konzervovat ovoce a zeleninu? Jak si vyrobit domácí víno či ovocný sirup? Tohle a mnohem více naleznete v této knize. více


S ovocem a zeleninou zdravěji 96% S ovocem a zeleninou zdravěji 2012, Eva Richtárová

Téměř každý člověk v dnešní moderní době trpí zdravotními obtížemi. Tato kniha může posloužit jako návod, jak se zbavit mnoha těchto obtíží ne pomocí léků, které nabízí farmaceutický průmysl, ale pomocí darů přírody jako... více


Objevujeme svět! Ovoce 96% Objevujeme svět! Ovoce 2018, Nathalie Choux

Nauč se poznávat jednotlivé druhy ovoce. Pestrobarevné ilustrace a posuvné prvky v tomto leporelu zábavnou formou seznamuje děti s ovocem a barvami. Pohyblivé elementy v této knize rozvíjejí jemnou motoriku dítěte a přis... více


Konzervování 68% Konzervování 2010, Oded Schwartz

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené ole... více


Jídlo jako lék 96% Jídlo jako lék 2000, Henry G. Bieler

Chorým sa dá pomôcť aj vhodnou potravinovou skladbou. K tomuto poznatku autor dospel po dlhom štúdiu, klinických výskumoch a laboratornými rozbormi krvi a moču. Boli situácie, kedy aj autor musel použiť určité lieky, ale... více


Vitaminová kuchařka 85% Vitaminová kuchařka 2002, neznámý - neuveden

Kuchařka víceméně pro vegetariány - 360 receptů o využití ovoce, zeleniny a obilnin v sladké i slané formě. U každého receptu jsou uvedeny údaje o množství joulů, kalorií, cholesterolu, tuků, bílkovin a sacharidů. Kniha... více


Pěstujeme rybíz, angrešt a jostu 85% Pěstujeme rybíz, angrešt a jostu 2002, Ludmila Dušková

Praktické rady pro pěstování nejoblíběnějšího drobného ovoce na našich zahrádkách - rybízu, angreštu a josty. Příručka je určená nejširší pěstitelské veřejnosti a přináší odpovědi na mnoho otázek spojených s pěstováním ... více


Zázračná superpotravina kokos: Přes 100 receptů a tipů na jídlo a krásu 70% Zázračná superpotravina kokos: Přes 100 receptů a tipů na jídlo a krásu 2017, Brynley King

Kokosové ořechy představují ryzí superpotravinu. Kokosová voda, cukr, dužina, kokosová mouka, mléko a v neposlední řadě kokosový olej jsou absolutně všestranné poklady. Kniha přináší více než 100 receptů a tipů pro krásu... více


Revoluce v hubnutí 90% Revoluce v hubnutí 2020, Ivana Hasalová

Je to tak jednoduché a nemusíte své tělo trápit drastickými dietami. Stačí jednou týdně držet půst s omezením na vybrané pokrmy. Půst je tradiční a osvědčený prostředek k očištění těla a odstranění nahromaděných škodliv... více


Jablečná kuchařka 75% Jablečná kuchařka 2014, Melissa Pettito

Jablko je pro nás Středoevropany asi to nejběžnější ovoce. Tato jedinečná kuchařka nabízí 365 vynikajících jablečných receptů, pečlivě vybraných tak, aby odpovídaly svátkům, ročním obdobím a měsícům v roce. Prostě aby ja... více


Konzervovanie a mrazenie v domácnosti 100% Konzervovanie a mrazenie v domácnosti 1985, Jaroslav Balaštík

Možností konzervování ovoce a zeleniny je mnoho a liší se od sebe způsobem, změnami,které jsou při konzervaci nevyhnutelné a dobou trvanlivosti. Přitom je důležité, aby konzervování bylo laciné, rychlé, nenáročné a aby ... více


Méně známé ovoce 85% Méně známé ovoce 1991, Vladimír Kott

Publikace je impulsem k úvahám o tom, jakými ovocnými výpěstky je možno si obohatit jídelníček. Odborně populární formou je uvedeno 12 nejdůležitějších ovocných druhů a 11 méně známých druhů (jeřabiny, dřín, mišpule, mor... více


Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek 85% Domácí špajzka: 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek 2019, Kamila Procházková

Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen př... více