Miloslav Nosovský

česká, 1957

Populární knihy

/ všech 12 knih

Nové komentáře u autorových knih

Koření - kouzlo ve Vaší kuchyni Koření - kouzlo ve Vaší kuchyni

Citace: "...podívejme se do společnosti Emarko, a.s. na severu Čech, která se datuje rokem 1870. Nástupci pana Horna pokračovali v jeho díle a postupně rozšiřovali výrobu ve Varnsdorfu a Liberci. Původní vodní mlýn na mletí koření stojí dodnes. Loukoťová kola a transmise s koženými řemeny..., mlýn je nyní muzeem,..." Dozvíme se, že skořice, hřebíček, chilli, pepř atd. jsou považovány za desinfekční látky. Pozor množství nepřehánět! Koření hřebíček připomíná opravdu hřebíček, dá se zapíchnout do rozpůlené cibule a posadit do hrnce s rýží, pro zlepšení chuti. Hřebíček můžeme rozkousat a prospěje to desinfekci úst. Brožurka obsahuje mnoho receptů. Doporučuji vybrat si a vyzkoušet.... celý text
zaz


Zapékané pochoutky Zapékané pochoutky

Moc dobré a hlavně rychlé recepty
ovpana


Česká kuchařka Česká kuchařka

Najdete v ní recepty na předkrmy, polévky, zavářky, maso a omáčky, zvěřinu, drůbež, králíka a ryby, bezmasá jídla, přílohy, zeleninu a saláty a neposlední řadě moučníky.... celý text
Luccy78