Slovenská jídla ze zeleniny recenze
Mária Hajková
nehodnoceno
Pro zpestření našeho jídelníčku uvádí příručka speciální předpisy slovenské kuchyně k úpravě zeleninových polévek, předkrmů, smažené zeleniny, příloh, omáček, salátů i tzv. "prívarků". V závěru jsou připojeny návody ke konzervování některých vybraných druhů zeleniny.
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1964 , PráceOriginální název:
Pripravujeme jedlá zo zeleniny , 1961
více info...
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
kuchařky zelenina omáčky slovenská kuchyně zeleninové recepty
Autorovy další knížky
1968 | Moučníky |
2003 | Tradiční česká a slovenská kuchařka |
1970 | Nová kuchařka |
2003 | Tradičná kuchárka |
2001 | Konzervujeme jednoducho a dobre |