Slovenská jídla ze zeleniny podobné

nehodnoceno
Slovenská jídla ze zeleniny https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353723/mid_slovenska-jidla-ze-zeleniny-MCI-353723.png 0 0 0

Pro zpestření našeho jídelníčku uvádí příručka speciální předpisy slovenské kuchyně k úpravě zeleninových polévek, předkrmů, smažené zeleniny, příloh, omáček, salátů i tzv. "prívarků". V závěru jsou připojeny návody ke konzervování některých vybraných druhů zeleniny.

Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: , Práce
Originální název:

Pripravujeme jedlá zo zeleniny , 1961


více info...

Podobné knihy (6)

Babičkine polievky, omáčky a prívarky Babičkine polievky, omáčky a prívarky Renato Magát

Polievku dokáže uvariť aj menej skúsená gazdinka. Uvariť však také polievky, aké varili naše babičky, vie dnes už málokto. Naše babičky vedeli navariť lacno a zároveň veľmi chutne. Inšpirujte sa ich receptami na jednoduc... více


Zeleninové pokrmy Zeleninové pokrmy kolektiv autorů

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro lehkou a velmi rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny. více


Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. Co budu dnes vařt? zeleninové recepty. Renata Zlatá

Autorka navazuje na úspěšný titul Co budu dnes vařit? – Recepty pro mlsnou rodinu. Nabízí mnoho vyzkoušených receptů na úpravu všech druhů u nás dostupné zeleniny. Celkem určitě si pochutnají jak vegetariáni, tak i ti, k... více


Zelenina v kuchyni Zelenina v kuchyni Ljubov Viktorovna Šabykina

Publikace seznamuje s možnostmi využití hlavních druhů zeleniny v našem jídelníčku a zdůrazňuje význam zeleniny pro zdraví člověka. Text českými předpisy doplnila Maria Horníková. 160 stran + 8 stran bar. přílohy, 1 t... více


Zelenina v kuchyni Zelenina v kuchyni Elke Fuhrmann

Využití zeleniny při přípravě jídel, mnohdy i méně známých. více


Chutné jedlá zo zeleniny Chutné jedlá zo zeleniny Mari Lajos

Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny a tento nádherný pohľad zvádza aj zarytých odporcov varenia, aby porušli svoje zásady, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridá... více