Čaj mnoha chutí: historie, příprava, recepty, občerstvení podávaná k čaji - 91 receptů recenze
Oldřich Dufek
nehodnoceno
"Čaj bystří ducha, příznivě působí na činnost srdce, usnadňuje vybavování a chápání myšlenek, občerstvuje tělo, v zimě a chladu zahřeje, v létě osvěží a zahání žízeň." Autor se ve své knize nejprve věnuje historii čaje, poté nás vezme na cestu po čajových plantážích po celém světě a neopomene zmínit ani kulturu čajoven u nás. Dále rozebírá zvyklosti pití čaje u různých národů a účinek pití čaje na lidský organismus. Největší část publikace je však věnována čajovým receptům.... celý text
U této knihy zatím nejsou recenze.
Zde se můžete podívat na hlavní přehled recenzí.
Štítky knihy
čaj čaj - historie čaj (příprava)
Autorovy další knížky
1989 | Sýry v kuchyni |
1986 | 3x 99 specialit sovětské kuchyně |
1986 | Připravujeme pohoštění |
1989 | Zelenina a ovoce v kuchyni |
2000 | Káva známá i neobyčejná: povídání o kávě, recepty, něco dobrého k tomu |