Žhavý ráj na Maledivách

recenze

Úlet na dva týdny (2023) 5 z 5 / Knihomolka97
Úlet na dva týdny

Myslím, že mám novou oblíbenou autorku. Což je asi odvážné tvrdit po dvou přečtených knihách od této autorky, nicméně River Wild byl naprosto skvělý a Úlet na dva týdny taky!
Příběh Dillon a Westa mě bavil od úplného začátku, velmi vtipná, žhavá i sladká záležitost, kterou jsem zhltla během dne.

Dillon po těžkém rozchodu odlétá sama na Maledivy, kde měla původně trávit líbanky. Jejímu ex neřekne jinak než p*čus. Oprávněně. To, že ji povedl je jedna věc, ale s KÝM?! Tak to je hnus největšího kalibru!!
West na vztahy není a nehodlá to měnit. Na Maledivy se vydává z prostého důvodu - uniknout skandálu a trávit čas na ostrově, kde nikdo neví, kdo je. Když se ti dva setkají, od první chvíle to mezi nimi jiskří, navíc se skvěle doplňují a rozumí si, tak proč toho nevyužít?
Dvoutýdenní úlet bez závazků. Takový je plán.

Ano, ano, jedná se o oddechové letní čtení, kdy od začátku víme, jak to dopadne, ALE panebože úplně boží! Oba hlavní protagonisté mi byli moc sympatičtí. Dillon je drobná spisovatelka romancí a West vysoký namakaný sportovec.
Vyprávěno je převážně z pohledu Dillon, ale pár kapitol vidíme do hlavy i Westovi. Aleluja!
Čte se to úplně samo, sex. scény jsou sakra žhavé a prostředí Malediv snové. Takový závod krabů bych taky ráda viděla, haha.

Za mě velké doporučení, nebojím se dát plný počet hvězd.

Komentáře (0)

Přidat komentář