Zapata je jen jedna

recenze

Srdcem proti zdi (2022) 5 z 5 / bradovav
Srdcem proti zdi

Obálka: 3*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@albatrosmedia @nakladatelstvi_fragment
#spoluprace

Zapata - to je pojem v oblasti romantických knih. Dlouho mi trvalo, než jsem se s její tvorbou začala seznamovat. Toto je po Drahý Aarone druhá kniha od autorky a ta si více a více získává mé srdce.

Tento příběh vypráví o Vannese, která pracuje pro ligového hráče amerického fotbalu. Uzavře s ním velmi zajímavou obchodní dohodu a postupně se dostává i do jeho srdce. Velmi trefný název knihy, pomalé sbližování hlavních postav, které na posledních stranách vygraduje a čtenář dostane pohádkový konec.

Pomalé rozjezdy jsou pro Zapatu typické. Já se netajím tím, že mě vždy přivádí k šílenství, jenže pak se začnou postavy sbližovat a vy už hlavního hrdinu milujete a začnete se tetelit blahem, jak to mezi nimi jiskří. Stejně tak je tomu v této knize, kde jsem si kromě hlavního hrdiny oblíbila i Zaca a přála bych mu jeho vlastní příběh a lovestory.

Závěr mého hodnocení je, že pokud máte rádi pomalé romantické příběhy, které jsou založené na oťukávání a pomalém sbližování a získávání vzájemných sympatií, pak tuto knihu prostě musíte mít.

Já si píšu na seznam ježíškovi další knihy od této autorky a určitě to není poslední recenze na její díla.

Celkové hodnocení: 5* z 5*

#veructe #verumilujezapatu #verusilialemiluje #recenze #kniha

Komentáře (0)

Přidat komentář