Záhadný svět Julie Starkové...

recenze

Až najdu klíč (2023) 5 z 5 / actavis
Až najdu klíč

Při otevírání stránek tohoto nového detektivního románu jsem cítila lehké napětí a zvědavost ohledně světa, který mi Julie Starková, soukromá vyšetřovatelka s tajemnou minulostí, slibovala odhalit. Ačkoli jsem se původně obávala, že příběh bude ve stínu předchozí thrillerové série, byla jsem nakonec příjemně překvapena.

Hlavní hrdinka, Julie Starková, je postavou plnou kontrastů. Chladná a nepřístupná, s temnou minulostí, která zůstává záhadou. Její vyprávění mě vtáhlo do světa detektivních intrik, který je plný tajemství a napětí. Když přijme záhadný případ spojený s podivnými fotografiemi, začínám vnímat její touhu po společníkovi, který by jí pomohl v rozkrývání neznámých příběhů.

Co se týče samotného románu, atmosféra mě zaujala. Oproti očekávání nebyl příběh zběsile akční, ale spíše se soustředil na rozhovory, pátrání v minulosti a pozorování lidských reakcí. Julie Starková postupně odkrývá temná tajemství, ačkoliv některé její vlastní vlastnosti mě zároveň lehce vyváděly z míry.

Celkově řečeno, „Až najdu klíč,“ představuje zajímavý začátek nové detektivní série od Alexe Ahndorila. Jsem připravena dát dalším dílům šanci, abych zjistila, jaký směr se příběh bude ubírat a zda Julie Starková dokáže získat mou plnou pozornost.

Děkuji nakladatelství Host za možnost seznámit se s touto knihou a poskytnutí výtisku k recenzi.

Komentáře (0)

Přidat komentář