VOLÁNÍ O POMOC

recenze

Volání o pomoc (2023) 5 z 5 / Knižní střípky
Volání o pomoc

28/2024
VOLÁNÍ O POMOC 2.díl
WENDY DRANFIELD
Nakl. DOMINO
Rok vydání 2023
336 stran
5*/5
#spoluprace
albatrosmedia.cz

Málokdy se mi stane, že ihned sáhnu po dalším díle ze série, většinou to něčím proložím, ale když jsem předevčírem dočetla jedničku série Madison Harperová, nešlo jinak a okamžitě jsem brala do ruky dvojku.

Děj plynule navazuje na první díl, přesouváme se do Lost Creek, do města, ve kterém žila Madison. Zde se z ní před lety z úspěšné policistky stal ze dne na den vyvrhel a vrah. Nyní je zpátky, spolu se svým parťákem Natem, aby konečně zjistila, kdo a proč na ni hodil vraždu jejího bývalého kolegy. Její návrat hne žlučí mnoha lidem a bude to docela divoké. Musí také zjistit, kdo zabil její bývalou přítelkyni a potom zde máme ještě záhadnou smrt jedné místní mladé dívky...

Co vám budu povídat, opět jízda od začátku až do samotného konce. Ve dvojce se téměř celý děj točí kolem Madison, dokonce na chvíli dojde k rozkolu s Natem, ale bát se nemusíte, nepřijdeme o ně. Samozřejmě i zde jim zdárně sekunduje jejich psí parťák Brody. A pak se zde vynoří ještě jedna důležitá postava, ale já vám schválně neprozradím, kdo to bude.

Nedá se svítit, jdu rovnou do trojky. A jelikož opravdu zcela výjimečně čtu několik dílů série za sebou, i když se jedná o mé oblíbené, tak jest to jasným důkazem toho, jak výborná záležitost to je.
( ÚNOR 2024)

Komentáře (0)

Přidat komentář