Velmi skvělá kniha!

recenze

Za čárou (2024) 5 z 5 / Honimýrr
Za čárou

"Daniele Šafránkové se podařilo vytvořit jedinečný literární klenot, kterým je kniha 'Za Čárou'. Tento román není jen dalším dobrodružstvím, které se čte a zapomíná. Je to živá a dychtivá procházka životem prostřednictvím stránek, které jsou nabité emocemi, napětím a nečekanými zvraty.

Autorka nejenže dokázala vytvořit fascinující svět plný barev a detailů, ale také nám představila postavy tak reálné, že se zdá, jako bychom je znali celý život. Jejich touhy, boje a vítězství jsou pro nás přirozeně blízké až do té míry, že si někdy připadáme, že prožíváme jejich příběhy sami.

'Za Čárou' není jen o dobrodružství a vzrušení. Je to také o síle lidského spojení, o lásce, která překonává překážky, a o síle vnitřního ducha, který nám umožňuje překonat i ty nejtěžší zkoušky života. Autorka nám podává ruku a vede nás prostřednictvím stránek plných moudrosti, naděje a inspirace.

Věřím, že každý, kdo se ponoří do této knihy, najde v ní něco, co ho osloví a dotkne se jeho srdce. 'Za Čárou' není jen kniha – je to zážitek, který si člověk ponesl s sebou navždy a který ho naplní radostí a pochopením. Doporučuji ji všem, kteří touží po čtení, které je nejen zábavné, ale také obohacující a inspirativní."


Za čárou Za čárou Daniela Šafránková

Miloš píše básně. Miloš je zedník. Miloš umí spravit každé hodinky. Miloš žije v šumavské vesnici kousek od hranic s NSR, tedy s Německou spolkovou republikou – a jsou 80. léta 20. století. Každý se snaží protloukat, jak se dá, vě... více


Komentáře (0)

Přidat komentář