Vánoční kdože, cože?!

recenze

Vánoční kdože, cože?! (2023) 4 z 5 / @knihomolky
Vánoční kdože, cože?!

Pokud chcete naladit vánoční náladu, ale nechce se vám hltat nic dlouhého, Vánoční kdože, cože?! je naprosto perfektní. Jedinou podmínkou bych řekla, že je mít přečtenou alespoň jednu z předchozích knih, aby jste jakž takž znali ty postavy, ale možná by to fungovalo i bez toho. Nemá to nijak složitou zápletku, ale je tam humor, popkulturní narážky a hlavně Vánoce.
Nejdřív jsem chtěla říct, jak jsem si během čtení uvědomila, že asi stárnu, ale to zní fakt hrozně, takže bych radši řekla, že se mění můj vkus na čtení. Tahle sladká feel-good romantika bývala to, co mě nejvíc bavilo, byly to moje top favorite knížky. Teď si nechci hrát na to, jak jsem hrozně zmoudřela, ale mám pocit že v těch knížkách už hledám opravdu trochu víc. Když už tak trochu víc romantiky. Nebo opravdu tu zápletku, prostředí, zkrátka příběh.. Dobré (i té trochu horší) romantice asi nikdy neřeknu ne, ale zkrátka můj seznam top fav knížek se už trošku změnil. Ale i tak, když čtu delší dobu něco "moudřejšího", kvalitnějšího, co není tak o té romantice, začnu ji pěkně postrádat, a pak se k ní hrozně ráda zase vracím.

Za e-knihu děkuji #humbookblogeri @humbook


Vánoční kdože, cože?! Vánoční kdože, cože?! Nofreeusernames (p)

Vánoce jsou tady – jenom ne tak veselé, jak by si všichni přáli. Mei svátky bojkotuje od smrti svého táty, a teď se navíc musí vyrovnat s ultravánoční nevlastní sestrou Harper. Ava jako obvykle trpí v kruhu rodinném a stýská se jí... více


Komentáře (0)

Přidat komentář