Úděl Hvězdorozených

recenze

Úděl Hvězdorozených (2023) 4 z 5 / virgo_books
Úděl Hvězdorozených

Tahle kniha mě zaujala už na narozeninách Pointy, kdy nám byla představena.

A samozřejmě jsem si nemohla nechat ujít fantasy, ve kterém hrají roli znamení zvěrokruhu.

Musím přiznat, že jsem se ze začátku bála, jak moc mě to bude bavit, když je to vše z mužského pohledu. Nakonec mi to ale vůbec nevadilo a já si čtení užila.

Náš hlavní hrdina se dostane na místo, kde se vše řídí podle znamení. Ať už to, do kterého segmentu se dostanete a podle toho získáte své schopnosti, nebo s kým jste ve vztahu kompatibilní.

V první půlce se hlavně seznamujeme s novým prostředím a s celkovým fungováním tohoto místa. Postupně se ale dozvídáme víc a víc věcí, které je potřeba vstřebat.

V druhé části už nastává více akce. Postavy se musejí vypořádat s nebezpečím a já v některých momentech jen koukala, co všechno se vlastně může pokazit. Většinu věcí jsem totiž opravdu nečekala a jen jsem čekala, co dalšího mě překvapí.

Víc k tomu asi psát nebudu, protože vás nechci připravit o všechna překvapení a zvraty, které na vás kniha chystá.

Nicméně tam je místo pro pokračování, tak uvidíme, jestli se ho dočkáme.

Rozhodně vám knihu doporučuji. Nejenom, že je skvělá, ale napsal ji i hrozně milý a úžasný člověk, kterého jsem měla možnost na narozeninách Pointy poznat a pokud vás kniha alespoň trochu zaujala, rozhodně ho tímto podpořte.

4/5

Moc děkuji @pointa.cz za knihu


Úděl Hvězdorozených Úděl Hvězdorozených Jan Yenkee Kalina

Greysonův život se od základů změní, když se probudí na neznámém místě připomínajícím pozemský ráj. Zjišťuje, že jde o svět Hvězdorozených – lidí, které pro život v onom ráji vyvolila vyspělá mimozemská inteligence. Společně s Bri... více


Komentáře (0)

Přidat komentář