To pravé letní čtení

recenze

Zmrzlinářky (2023) 3 z 5 / bradovav
Zmrzlinářky

Obálka: 3,5 *
Hlavní postava: 3,5 *
Děj: 3,5*
@humbook_blogeri @humbook
#spoluprace

Zmrzlinářky - jak jsem mohla v konkurzu od @humbook_blogeri odolat, když je léto a zmrzlina na každém rohu? Zmrzlina se může zdát jako hlavní téma této knihy - není tomu tak, zmrzlina zde skvěle příběh ozvláštňuje a doplňuje.

Dvě mladé dívky, jejichž matky vlastní podnik na výrobu vlastní zmrzliny. Prodávají v pojízdné dodávce a do podnikání zapojují i své dcery. Příběh, který začíná ve chvíli, kdy se hlavní hrdinky nemohou vystát a nechtějí spolu trávit čas. Osud tomu chce, aby se spolu ocitly právě ve zmrzlinářské dodávce na roadtripu po festivalech. Díky této cestě k sobě zase nacházejí cestu a čtenář se dozvídá všechny souvislosti jejich původního sváru.

Young adult četba, kterou pokud máte rádi, si užijete a za jeden den budete mít dočteno. Odpočinkové čtení s postavami, které mají naivní, občas jednoduché názory, které jim ovšem vzhledem k jejich věku nemůžeme úplně vyčítat.

Mě se kniha trefila do chuti a já si toto letní čtení opravdu užila.

Celkové hodnocení: 3,5* z 5*


Zmrzlinářky Zmrzlinářky Jennifer Dugan

Fallon a Chloe bývaly nejlepší kamarádky, ale loni v létě si spolu těsně před tím, než Chloe odjela na vysokou, něco začaly. A po několika nedorozuměních teď spolu nemluví. O rok později je Chloe ze školy zpátky doma a Fallon se j... více


Komentáře (0)

Přidat komentář