Temné a osamělé prokletí

recenze

Temné a osamělé prokletí (2019) 4 z 5 / umimcist
Temné a osamělé prokletí

Trochu jsem měla strach, protože tohle je jiný žánr než dopisy ztraceným a další knihy od Brigid, ale myslím že se jí i fantasy knížka povedla. rettelingy většinou zrovna moc nemusím, halavně protož se většinou nepovedou. Navíc, Kráska a zvíře je postě moje srdcovka. Naštěstí se to ale Brigid opravdu povedlo.

Dobře vymyšlený svět, Harper měla shit život (za mě přehnaně shit, jako ono když tam je toho zlého moc, vypadá to trošku na sílu), Rhen byl jak učebnicová deprese a rezignace. Romantická linka byl milostný trojúhelník ale byl takový divný. Oni o ni pořádně ani jeden nebojovali, nikdo neflirtoval a oba si ji zakazovali.

Fakt pěkná je přeměna Harper a jak se jí mění chápání světa, jak se zamilovává a vlastně neví do koho xd. Grey byl super, ta čarodějnice byla hustý záporák a brácha Harper + jeho polovička byli cool. Bavila me část, kdy se Rhen dostal z depky a plánoval spolu s Harper jak zachránit království.

Konec byl trochu zvláštní, vůbec jsem nepochopila proč si vybrala zrovna toho borce, ale třeba to zjistím ve druhém díle. Možná mi tam chybělo víc takových těch mega napjatých zvratů, kdy se člověk od knížky neodlepí, ale jinak se mi to líbilo.

Komentáře (0)

Přidat komentář