Temné a kruté lži

recenze

Temné a kruté lži (2023) 5 z 5 / AkiiIryss
Temné a kruté lži

První co mohu říct je, ta obálka je vážně famózní. Úžasná temná atmosféra, gradující napínavý děj, lehká romantická linka a hlavně spoustu otázek. Ale to dost přeskakují.

Zbožňuju napínavé knihy a tady jste do děje hned vtaženi, kdy spolu s Grey chcete zjistit, co se stalo její nejlepší kamarádce Eleor. Ani v místě za mě dobře propletenou. Nikdo neví, co se stalo. Už jen toto mě táhlo dál. To že Grey začala pátrat na vlastní pěst a vy tak pátráte spolu s ní, kdy pomalu odhalujete lži a tajemství ostatních. Jenže to byl jen začátek zahalený do tajemného obalu, a tak nutí hlavně spekulovat, co se vlastně v té bažině na tom ostrově mohlo opravdu stát.

Začalo to opravdu klidně, ale pak to začalo odsypat a poslední třetina byla naprostá smršt, kdy jsem knihu z ruky už dát nemohla. Mám pocit že si autorka s námi v knížce dost pohrává a teorii kdo/co/jak je mnoho. Střídá se to jak na horské dráze a ten konec mě absolutně dostal a hlavně celé rozuzlení, které jsem opravdu nečekala. (Jo podezřívala jsem někoho jiného, takže já bych asi neuspěla )

Za mě to byla skvělá knížka, která překvapila a docela se mi i líbila. Už jen to že to je vše pod rouškou tajemna, v tomto netradičním prostředí, kdy nakonec nevíte kdo lže nebo co kdo skrývá. Za mě absolutni paráda.


Temné a kruté lži Temné a kruté lži Ginny Myers Sain

Mokřady obchází zlo. Nadpřirozený thriller z města plného magie. Pokud máte co skrývat, La Cachette v Louisianě je to nejhorší místo, kde se lze ocitnout. Tohle bažinaté městečko je totiž plné lidí se zvláštními schopnostmi. Sedmn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář