Pomíjivost

recenze

Pomíjivost (2023) 5 z 5 / AkiiIryss
Pomíjivost

Tato na první dojem oddechová knížka s úplně jednoduchou a přesto výstižnou a nádhernou obálkou dokázala to co jsem vůbec nečekalapřekvapila mě a to až tak, že mi myšlenky vypověděli službu a donutili zpětně nad příběhem přemýšlet znovu, a znovu, a to i nad životem samým.

Po přečtení anotace, kdy víte, že se dvě mladé slečny rozhodnou zfalšovat smrt jedné z nich, si jen říkáte: jak to chtějí udělat?. V této fázi je to oddechové čtení, kdy si říkáte jak je to mohlo napadnou, ale též to, že to mají nakonec dobře vymyšlené.

Pomalu se však dostáváte do fáze ALE. To si buďte jisti, že opravdu nebudete toto ALE čekat. Stejně jako jsem to nečekala já. Tato část s mými emocemi dokonale zamávala a možná tento příspěvek proto bude, a nejspíš i je, trošku kostrbatý :D

Kromě dobře formulovaného příběhu, zde máte i opravdu krásné anotace. Také na vás čekají místa v České republice, které můžete sami navštívit, či kavárny, kde mají výtečné kafe.

Vůně kávy a ilustrace dávají knize tu skvělou chuť do čtení.
Opravdu klobouk dolů před tímto příběhem a touto knihou, se kterou si autorka vskutku skvěle vyhrála. Za mě jedno velké doporučení.


Pomíjivost Pomíjivost Tereza Barvíková Marková

Lara je sedmnáctiletá populární dívka, která má na první pohled vše. Žije v luxusním domě bohatých rodičů, má spoustu kamarádů a přítele Reného, který je idolem mnoha dívek. Její nejlepší kamarádka, čerstvá osmnáctka Lily, žije ta... více


Komentáře (0)

Přidat komentář