Super zážitek

recenze

Ak budeš môj (2022) 5 z 5 / bradovav
Ak budeš môj

Moc děkuji @venupress za důvěru svěřit mi dílo slovenské autorky ke zrecenzování. Číst slovenské knihy je radost, protože se vám otevírá nový svět příběhů a autorů, které byste nemuseli kvůli chybějícímu překladu poznat. Byla by to škoda a pokud máte rádi romatické příběhy momentálně populárních autorek z Německa, napište si jméno Barbora Astor na seznam velkým písmem.

Romantický příběh, který vás dojme, naštve, napne, pohltí - to je kniha Ak budeš moj.

Knihu bych rozdělila na dvě části, dvě poloviny. V první polovině poznáváme hlavní hrdinku Jess. Jess a její životní příběh, kdy přistihne svého snoubence při nevěře a v rozčílení přijme pracovní nabídku, která jí dovolí doprovázet hudební turné a objet s ním svět.

Jess jsem nejprve litovala, pak mě strašně rozčilovala její nerozhodnost, otálení, uzavírání se do sebe. Naopak ve chvíli, kdy se objevila mužská postava Neala, mé romantické srdce zaplesalo a absolutně mu propadlo. Zamilovala sem si ho a nechápala, kde bere trpělivost s Jess vůbec jen mluvit. Za můj vztek na Jess jsem musela ponížit hodnocení postav, jinak bych nebyla upřímná sama k sobě.

Zhruba v polovině díla jsem už doslova šílela z toho, jak se jejich vztah nikam neposouvá, jak se stále jen oťukávaji a zralá žena ve mě doufala v nějakou akci…

Dočkala se, přišly erotické chvilky. Sexuální scény, které autorka napsala citlivě ke zbytku příběhu, zároveň ale dost hot na to, abyste se začervenali.

Příběh se rozjel a najednou se toho dělo tolik. Nemohla jsem se odthrnout a musela sem číst dál a dál. Jess mě přestala tolik štvát - na to se našla jiná postava, které to ale pasovalo (která musíte zjistit už sami) a u Neala jsem chápala, že v některých situacích už i jemu dochází trpělivost.

Závěr knihy mě potěšil a svým návratem k romantice a silným gestům zahřál mé srdce na několik dalších dní.

Obecně kniha předčila má očekávání a určitě to není poslední dílo autorky, které si toužím přečíst.

Na konec si dovolím jednu otázku na autorku, rozbalila Jess ten dárek od Neala?

Obálka: 4*
Hlavní postavy: 4*
Děj: 5*

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Ak budeš môj Ak budeš môj Barbora Astor

Dá sa znova milovať, ak bolo láske ublížené? Ten piatkový večer mal byť plný romantiky. Iba ja, môj priateľ, kulisa zo zapálených sviečok a fľaša šampanského. Chcela som ho prekvapiť, no stal sa presný opak – on prekvapil mňa. Tý... více


Komentáře (0)

Přidat komentář