Super kniha pro děti

recenze

Nezbedné příhody malého Mňouka (2021) 5 z 5 / Klaris29
Nezbedné příhody malého Mňouka

Na jednom malém dvorečku žijí šťastně pejsek Azor, kočka Mína, kohoutek Ryky a slepičky Koko a Kdák. Kočce Míně se narodí kocourek Mňouk,který zažívá nejedno dobrodružství a vymýšlí různé kočkovinky. Je to moc prima kocourek, kterého mají všechna zvířátka ráda.
Knihu doporučuji pro děti ve věku od 3 do 7 let.
Kniha má kratší kapitoly. Jako pohádka před spaním mi přijde ideální. Kniha má "jiné" obrázky, které jsou kresleny pastelkami. Knize dodávají osobitý styl. Nenapadá mě jiná kniha, která by takovéhle obrázky měla. Obrázky jsme si se synem zamilovali oba. Když knihu nečteme, syn si velice rád prohlíží obrázky a k nim si vymýšlí pohádku sám a večer už se těší zase na čtení. Za každou kapitolou následuje tématická písnička. Pro mě jako nehudebnici horor. Naštěstí kniha vyšla i jako audiokniha, kde jsou písničky nazpívané, tak se synem můžeme i zpívat.
Knihu čteme opravdu pravidelně, nevím, zda bych měla něco vytknout. Mně se dobře čte a synovi se dobře poslouchá (čteme ji již po 10.).
Knihu moc doporučuji pro všechny, kdo čtou dětem a mají rádi pohádky se zvířátky a nebo si i rádi zazpívají. Knihu bych doporučila i do mateřských škol pro paní učitelky.


Nezbedné příhody malého Mňouka Nezbedné příhody malého Mňouka Lenka Jakešová

Na jednom dvorečku žije šťastně pejsek Azor, kočka Mína, kohoutek Ryky, slepičky Koko, Kdák. A také malý mourovatý kocourek Mňouk. Je to pěkné číslo. Co jen se natropí lotrovin! Přesto ho mají všichni rádi. V jádru je to tot... více


Komentáře (0)

Přidat komentář