Stoka tě v táhne, ať chceš nebo ne

recenze

Stoka (2021) 5 z 5 / Katy283
Stoka

Vtáhne tě do děje a když ji nečteš, přemýšlíš nad všemi postavami a vymýšlíš, jak to bude pokračovat. Kniha je hodně čtivá, mohu všem, kdo má tento žánr rád, doporučit.

V knize je pohled na to, jak to vše vidí policista i jak to vidí ti narkomani. Jsou to vlastně smutné příběhy, které si lidé nepřipouští, ale vědí, že tu jsou. Mají prachy a jsou šťastný, protože mají fet. Nemají prachy, jsou na dně a většinou se na ně kumulují další problémy. Vše se stále opakuje, jak na horské dráze, až to většinou skončí smrtí.

Představujete si prostory, ve kterých se příběhy odehrávají a ani na chvilku si neřeknete, že by jste tam chtěli nakouknout.

Kniha je napsaná srozumitelně a s humorem, což ji dělá čtivější a není to jen strohý případ za případem a suché konstatování. Líbí se mi, jak autor bere pojetí knihy vážně, ale zároveň s nadhledem, zlehka.

Knihu jsem přečetla defacto jedním dechem, protože mě kniha dokázala připoutat a byla jsem zvědavá, jak to vše dopadne. Některé příběhy zůstaly otevřené, tak doufám, že bude nějaké pokračování.

Kupte si knihu a začtěte se také - doporučuji.

Komentáře (0)

Přidat komentář