Spisovatel

recenze

Spisovatel (2023) 3 z 5 / Bublina11
Spisovatel

Hana píše a překládá texty. Ve svém volnu pracuje na vlastním rukopise, protože jako každý třetí člověk na zeměkouli i ona se chce stát spisovatelkou.

Příběh knihy je vlastně poměrně jednoduchý a není v něm třeba hledat nějaké vyšší poslání. Především proto, že se jedná o erotický román.
Hana je milá žena a většinu svého dosavadního života strávila s mužem, který měl chorobný strach z doteků. To je trochu i důvod proč Hana jednoznačně a okamžitě propadne muži jménem Adam, kterého potká v kavárně. Adam je spisovatel a jeho psaní nám dá v knize poměrně detailně nahlédnout do života spisovatele.

Erotických scén je v knize opravdu hodně. Zároveň se s hlavními hrdiny podíváte na spisovatelský ples, skvělou večeři nebo romantickou plavbu lodí. V knize je také vyobrazena nemoc s názvem Bipolární porucha. Bohužel jsem čekala, že se o této problematice dozvím trošku víc což se však nakonec nestalo a podle mě je to velká škoda.

Kniha je dle mého názoru taková oddychová jednohubka. Přečtete ji za pár dní jelikož nemá moc stran a čte se rychle :) Na autorčině stylu psaní je však poznat, že potřebuje ještě trochu trénovat. To co bych ji asi jako jediné vytkla jsou některé pro mě opravdu až moc sprosté výrazy a situace. Podle mě některé situace v knize ztratily své kouzlo a místo sexy popisu jsem pociťovala spíš rozpaky a nevěděla jak to ve finále celé pochopit.

Knihu celkově hodnotím 3 a půl hvězdičky.


Spisovatel Spisovatel Lucie Salová

Hana píše a překládá texty. Ve svém volnu pracuje na vlastním rukopise, protože jako každý třetí člověk na zeměkouli i ona se chce stát spisovatelkou. A jako mnoho dalších žen na světě prahne po muži snů a po všem, o co ji první m... více


Komentáře (0)

Přidat komentář