Skvělé prostředí

recenze

Matt (2023) 5 z 5 / bradovav
Matt

Obálka: 5*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@knihydobrovsky @sberatelka.knih #spoluprace

Mám nového oblíbeného autora! Tahle knížka byla skvělá. Přesně můj šálek kávy, o čemž svědčí i fakt, že jsem knihu přečetla za dva večery.

Děj je vyprávěn z pohledu obou hlavních postav, což mám ráda, protože dokážete vnímat stejný příběh jak z pohledu ženy, tak z pohledu muže. Díky tomu, že chápete všechny souvislosti v dějové lince, cítíte se být součástí příběhu - jako bych chodila na vínko s nimi.

Matt je bedna přes čísla, ale když jde o lásku, nedokáže si dát dvě a dvě dohromady. Sabrina je krásná a živí se odhalováním tajností, tu vlastní tajnou lásku ovšem odhalí až později. Spolu tvoří dvojici, která se bojí poznat hlubší city a své sympatie maskují za nenávist. Od jistého okamžiku jsou nuceni spolupracovat a jak to u romantických příběhů bývá, Sabrina odhalí své skryté city a jeho naučí matematiku lásky.

Kniha je nabitá humorem, vášní, jiskřením. Prostředí Wall Street je jen doplňkem, určitě ti nijak nedominuje. Kapitoly jsou krátké, vlastně neustále se něco děje a vy se tak nemáte šanci nudit.

Skvělé, odpočinkové čtení! Jde o druhý díl, ale sama autorka v závěru zmiňuje, že po něm se dá teprve vrhnout na díl první a to já mám stoprocentně v plánu! Chci první i třetí díl a zároveň všechny knihy této autorky.

Pokud máte rádi romantické komedie, tuhle knihu musíte vlastnit!

Děkuji Kačence za možnost poznat tuto autorku, která má u mě od teď dveře vždy otevřené a poličky v knihovně připravené.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Matt Matt Lauren Layne

Matt Cannon je v osmadvaceti letech nejmladší makléř na Wall Street, úspěšný a hříšně bohatý. Kdysi býval „zázračné dítě“, ale teď je z něj každým coulem muž. Své o tom ví řada žen – a Matt si s chutí užívá večer co večer. Po pos... více


Komentáře (0)

Přidat komentář