Prozrazení lady Joan

recenze

Prozrazení lady Joan (2023) 3 z 5 / renulka16
Prozrazení lady Joan

Léčitelka Joan slíbila matce, že klanu MacKayů doručí tajemný svitek. Na cestě v přestrojení za chlapce je ale napadena. Naštěstí jí pomůže udatný skotský lord Cam Sinclair, který jí nabídne doprovod. Joan se uleví, dokud však rytíř pod převlekem neodhalí její nádherné křivky a nezahrne ji polibky a laskáním. Spalující vášeň ale nesmí narušit Joanino poslání.

Kniha Prozrazení lady Joan je druhým dílem série, předchozí díl jsem nečetla, takže setkání s touto autorkou bylo mé poprvé.

Tato kniha mě velmi překvapila, protože jsem absolutně, v této historické romanci, nečekala erotické scény a zrovna tady jich tedy bylo celkem dost a musím podotknout, že celkem dost podrobné. Pro mě, jako pro milovníka erotických románů to bylo příjemné překvapení, avšak pro někoho, kdo toto nejvyhledává, by to nemuselo být zrovna příjemné.

Celkově je kniha velmi čtivá a díky tomu, že je také dost krátká, tak příběh slupnete jako malinu. Bohužel si však myslím, že právě ta krátkost ubrala na kvalitě příběhu, protože bylo vše zrychlené, včetně vztahu mezi hlavními hrdiny. Nestihneme tedy pořádně poznat hlavní hrdiny a chemie mezi nimi mi přišla celkem dost neuvěřitelná.

Jako knihu na odreagování ji však můžu s radostí doporučit.

Komentáře (0)

Přidat komentář