Prokleté královny - Catherine Doyle & Katherine Webber

recenze

Prokleté královny (2024) 5 z 5 / pleplova_reads
Prokleté královny

Kniha mi byla poskytnuta v rámci #spoluprace za účelem recenze. Tímto děkuji @humbook @humbook_blogeri a @endlessbibliophile za příležitost.

________

Jeden z mála druhých dílů, který se mi líbí více než první. Přišel mi více akční, událo se zde mnoho zajímavých zvratů a objevila se nová romantická linka, kterou opravdu zbožňuju.

Naše dvě princezny se staly královnami a opět čelí těžkým rozhodnutím. Každá z dvojčat se vydá na vlastní dobrodružnou cestu za poznáním pravdy, ale i přesto zůstávají magicky propojené.

V tomto díle se také více ukazuje, jak jsou sestry odlišné. Wren je více bojovná, odvážná a občas trochu lehkomyslná. Rose na druhé straně je spíše diplomatická a drží se při zemi. Ale i ona nakonec vystoupí ze své komfortní zóny a je z ní odvážná královna, která pro své království udělá cokoliv.

Konec mě opět překvapil a potřebuju nutně vědět, jak to celé skončí. Celková zápletka byla pro mě naprosto bezchybná a bavila mě od začátku do konce. Miluju ten pohádkový vibe, co tahle série nese a nechci se s ní loučit.

Mohu s klidným svědomím sérii doporučit a hodnotím 5. Těším se na závěrečný díl!

Hodnocení goodreads: 4.06

Komentáře (0)

Přidat komentář