Proč by tato kniha měla zaujmout i ženy?

recenze

Přestaň být hodným klukem! (2023) 5 z 5 / actavis
Přestaň být hodným klukem!

Tato kniha není jen pro muže, ale také pro ženy, které chtějí lépe porozumět dynamice vztahů a podpořit své partnery v jejich osobním růstu. Dr. Gloverův pohled na syndrom "hodného kluka" a jeho dopady na mužskou identitu a vztahy může být pro ženy oči otevírajícím zážitkem, který jim pomůže lépe porozumět partnerovi a jeho potřebám.

Kniha se nezaměřuje pouze na analýzu problémů, ale také nabízí konkrétní nástroje a strategie pro překonání "hodného kluka" a dosažení zdravějších vztahů. Dr. Glover podrobně zkoumá kořeny tohoto syndromu v dětství a jaké důsledky může mít nedostatečné respektování vlastních potřeb na mužskou identitu v dospělosti. Zároveň však poskytuje osvědčené metody, jak tuto škodlivou dynamiku změnit a dosáhnout větší osobní plnosti a uspokojení.

Důraz je kladen také na nutnost vzájemného respektu a komunikace ve vztazích, což jsou klíčové aspekty pro budování trvalé a harmonické partnerské dynamiky. Autentické příklady a cvičení, které kniha obsahuje, umožňují čtenářům aplikovat Gloverovy principy přímo do svého každodenního života a postupně rozvíjet zdravější a naplněnější vztahy.

Takže i když se titul může zdát zaměřený na mužskou čtenářskou základnu, ve skutečnosti je "Přestaň být hodným klukem!" cenným zdrojem poznání pro všechny, kdo chtějí prozkoumat hlubší aspekty mužské identity a zlepšit své vztahy. Je to kniha, která může oslovit široké spektrum čtenářů a přinést jim užitečné poznatky do jejich každodenního života. Bez ohledu na pohlaví či věk, kdo se jí uchopí, bude zaručeně inspirován k pozitivním změnám ve svém životě.

Děkuji nakladatelství Synergie Publishing SE za poskytnutí recenzního výtisku (2.vydání).


Přestaň být hodným klukem! Přestaň být hodným klukem! Robert Glover

Jste skvělý přítel, který umí každému naslouchat? Máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit? Jste manžel, který se zoufale snaží, aby jeho žena by... více


Komentáře (0)

Přidat komentář