Po západu slunce přichází sluneční bouře

recenze

Po západu slunce (2022) 4 z 5 / renulka16
Po západu slunce

Město Wears Valley zasáhne sluneční bouře, která vyřadí z provozu veškeré moderní vymoženosti. Nefunguje elektřina, lidem dochází jídlo a sílící zima mění dny v boj o holý život. Plachá Sela vždy utíkala do samoty a bývalý voják Ben dal všem jasně najevo, že o společnost nestojí. Nyní však oba musí vystoupit ze své ulity a možná čelit ještě něčemu ničivějšímu, než je přírodní katastrofa.

Jen co jsem začala číst tuto knihu, bylo mi úzko. Hrozně moc a nechtělo se mi pokračovat ve čtení z toho důvodu, že to je tak strašně reálné a pro představě, že by to mělo nastat, tak je to hrozné.

"Je to jak kdybychom se vrátili o 200 let zpátky." - před tolika lety to bylo normální, lidé byli zvyklí žít bez elektřiny, ale v dnešní době? Kdyby nastala tato situace, tak je většina lidí bez peněz, bez jídla bez topení atd... Je to fakt šílená představa.

Vzhledem k tomu, že mě začátek knihy takto dostal, čekala jsem pořádnou dávku napětí po celou dobu příběhu, jenže jak je na knize uvedeno, jedná se o romantický thriller, takže bohužel se autorky zaměřily spíše na tu romantickou linku, což je škoda, protože tahle kniha má fakt velký potenciál na perfektní thriller.
Přesto byla kniha skvělá, líbila se mi i ta romantická linka, ale čekala jsem od toho více, pořádný boj o přežití a ne tolik žhavých scén jako v nějakém erotickém románu.

Romantické duše si zde tedy rozhodně přijdou na své.

Komentáře (0)

Přidat komentář