Notting Hill pod sněhem

recenze

Notting Hill pod sněhem (2023) 5 z 5 / EvikU.
Notting Hill pod sněhem

Vánoční příběh, který Vás překvapí svou krásou. S chutí jsem se přenesla do knihy k hlavním hrdinům. Viola a Nate se náhodně potkají v metru, aby posléze zjistili, že ona je přiznána z orchestru, aby pomohla nacvičit vánoční představení dětí ve škole, kde Nate má dceru Grace a pomáhá jako rodič dobrovolník. Viola hraje v orchestru na Violu a tak má odpoledne většinou volné.

Viola to umí s dětmi a shodou okolností občas vyzvedne Grace ze školy, protože Nateovi odešla chůva. Oba se postupně sbližují, ale jde spíše o společné zážitky s Grace. On je ženatý, přestože žena není již rok doma, je v New Yorku kvůli práci, může se kdykoliv vrátit.

Moc mě dojímalo, jaké věci pro ní Viola dělala. Děti nepotřebují moc. Ale musí cítit lásku a vědět, že jim dospělý pomůže. Ani jedno ale od maminky Grace neměla. Bolelo mě u srdce, jak moc byla bojácná, aby neudělala něco špatně.

Líbilo se mi moc, jak i ze zakřiknuté Violy se stávala průbojná žena. Nate je skvělý muž a báječný táta. A prostředí knihu jen krásně dokreslilo. Stavění sněhuláka, sníh, Vánoce, představení Byla to správná oddechovka s pár polibky, ale moc dobře napsaná s mnoha emocemi, láskou, přátelstvím ať už mezi mužem a ženou nebo i ženou a holčičkou.

Komentáře (0)

Přidat komentář