Nikdy hrdinka

recenze

Nikdy hrdinka (2024) 4 z 5 / kniho_terka
Nikdy hrdinka

Někteří tvrdí, že je to lepší než jednička. Za sebe musím říct přesný opak.

Děj začíná jen chvíli po konci prvního dílu, a celkově vůbec nezdržuje. Nikdo si nepamatuje co se stalo. Někteří si dokonce ani nepamatují Joan. Po pár prvních kapitolách se Joan vydává na útěk, ve kterém se k ní připojí i Nick. Z jeho strany už nepřichází žádné nebezpečí, zato od jinud ano.

Tohoto dílu jsem se obávala ale zároveň se těšila. On mě bavil, zároveň nebavil. Takhle. Prvních pár začátečních kapitol bylo napínavých. Potom přišla část, která měla tak 150 stran, a ta mě přesně nebavila. Autorka to někdy zbytečně natahovala.
Za polovinou knihy se to rozjelo. Začalo se tam dít více napínavých věcí a zároveň se tam objevil Aaron. Ten mi v celé knize hodně chyběl. Přesto se mi líbily vztahy mezi postavami. Doufám, že v dalším díle bude mít zase prostor jako v prvním.
Místo Aarona tu byl ale Nick, na kterého jsem měla neutrální názor. Za dobu čtení tohoto dílu se můj názor nijak moc nevyvinul. Stala se z něj postava, kterou ne že nemusím, ale rozhodně není oblíbenec.
Těšila jsem se? Ano, ale jsem zklamaná. Lehce. Zároveň to ale nebylo až tak špatné, a konec se četl příjemně rychle a sám. Doufám, že pokračování se dočkáme co nejdříve.
Děkuju za knihu @humbook_blogeri @humbook v rámci #spoluprace

Komentáře (0)

Přidat komentář