Naprostá bomba zpět v Budapešti

recenze

Nezkrotná říše (2023) 5 z 5 / Fialkaaa
Nezkrotná říše

Zpět do dystopické Budapeště.

Kniha se rozjíždí tam kde skončila a pohltí prakticky od prvního slova. Je nabitá akcí již od první stránky a hladce nás zavede do nového prostředí s Kiliánem. Opie a mrňouska jsou naprosto úžasné vedlejší postavy, jenom jejich přítomnost vše vylepší. Zde se setkáváme s Kilianem stvurcem Hallházu, krutý a přísný. A již od začátku se nám zde otvírá nivách záhada, nové zjištění že Leopoldov a Ištván není tak růžový a milý jak se zdá.

Brexley se vrací plná energie a akce a dodává energii kterou kniha potřebuje.Opět stihnete prostřídat mnoho zajímavých a nových prostředí se kterými si myslím že si autorka krásné pohrála. Taky mě trošičku začal štvat Warvick, protože jako buď si přestanete šahat neviditelným rukama bůh ví kam a nebo proste neodcházej pořad. Zato KilliánStrašně rychle jsem si ho oblíbila a bylo mi líto ze tam neměl víc času a taky Stacey did it again. Každá postava mega hot. Ash, který se tam objevil až ke konci doslova bombaaaa. Lepší než Warvick a potrebuju ho i v dalším díle. Stejně jako další zajímavé postavy jsou Scorpion, Birdie. To jak tam částečně odhalili důvod toho pouta jakooooo..potřebuji další díl.Taky jako co se to stalo úplně na konci. Nechápem nic.All In All naprosto super, Stacey odvedla super práci a kniha nepustí a čím víc máte přečteno tím víc potřebujete číst dal. Doufám ze si nebudou moc dávat na čas s předložením třetího dílu protože its a must.

Za knihu děkuji @humbook_blogeri #spoluprace #humbookblogeri @humbook


Nezkrotná říše Nezkrotná říše Stacey Marie Brown

Spalující přitažlivost v dystopické Budapešti. Druhý díl temné fantasy série. Brexley přežila strádání, mučení – a dokonce i Warwicka Farkase. Kvůli jeho zradě se stala zajatkyní Killiana, nádherného vládce budapešťských fae. B... více


Komentáře (0)

Přidat komentář