Mrtvá říše - doposud nejžhavější díl?!

recenze

Mrtvá říše (2024) 5 z 5 / Knihomolka97
Mrtvá říše

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s Albatros Media.

Po Divoké říši a Nezkrotné říši příchází říše Mrtvá! Autorka nás tentokrát zavede do Prahy. Příběh hezky navazuje na předchozí, ale musím se přiznat, že jsem si musela připomenout hlavně některá jména a kdo je kdo, protože jsem to tak trochu (víc) pozapomínala. Postav je tu totiž vážně mnoho..

Brexley už toho má za sebou opravdu hodně. Přežila kruté vězení, dále unikla krutému vládci fae Killianovi, vzpamatovala se ze zrady, bojovala o život a nyní se pro změnu ocitá v povstalecké skupině. Brex je navíc čím dál silnější a netuší kdo vlastně je, ví jen, že není úplně normální.
Při jejím dobrodružství ji stále provází samozřejmě skvělá věrná dvojka Opie a Mrňouska a také Warwick Farkas, se kterým ji pojí zvláštní pouto, které víc a víc sílí.

Brex a Farkas. Ti dva jsou jako hurikán nebo spíš tornádo, po kterém zůstává spoušť. Jak se autorka držela v pikantnostech v předchozích dílech docela zpátky, tak tady to je naopak žhavé mooc. Možná pro někoho až moc, ale já si říkám.. konečněěě!

I v tomto díle není nouze o akci, krev, mrtvoly či zrady, odkrývání tajemství z minulosti, ale také vtipné hlášky. Přibudou nové postavy a zvláště některé si nejde neoblíbit. Celkově jsou tu postavy, které se mi vkradli do srdce. Ash, Kek, Luk, Scorpion a další.

Linka se záhadným nektarem mi přišla poměrně předvídatelná, co si budeme, ale bavila mě.
Tato série začíná právem patřit mezi mé oblíbené a jsem zvědavá na další díly.


Mrtvá říše Mrtvá říše Stacey Marie Brown

Tak moc tě chci zničit. Třetí, ještě žhavější díl temné fantasy série. Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář