Motýl, který ...

recenze

Motýl, který zapomněl létat (2024) 3 z 5 / Knihomol_ka
Motýl, který zapomněl létat

Stačilo jen jedno léto a Thie se změnil celý život. Její přítel podlehl srdeční nehodě a ona teď neví jak může bez něho dál žít.
Thia je uvězněná ve své vlastní hlavě a pořád vzpomíná na společné vzpomínky... Nedokáže si představit jak se s jeho smrtí může vypořádat a být opět šťastná, proto mu začne psát alespoň dopisy. Theu při posledním setkání dostala od Danteho krabičku od cigaret, ve které se něco skrývá. A však co se stane až krabičku otevře a zjistí co se uvnitř nachází?

Příběh ukazuje na vážnější téma jako je smrt a vyrovnávání se sní. Styl psaní se mi líbil, ale přála bych si z toho odnést více emotivních pocitů. Přeci jen příběh je na tomhle postavený a měl by v nás zanechat takové pocity.
V příběhu se vyskytuje opravdu hodně postav, což mi jen zamotalo hlavu. Ocenila bych více informací o nich alespoň. Co se týče tedy samotného příběhu, tak se mi líbil, ale by to chtělo něco málo dopilovat.

Musím jinak vyzvednout krásnou obálku knihy. Jinak kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce od @humbook.


Motýl, který zapomněl létat Motýl, který zapomněl létat Vanessa Vernerová

To léto mělo být osudové a osudové skutečně bylo, jen ne tak, jak si představovala. Poté co se Thia dozví, že její přítel Dante podlehl srdeční chorobě, získá pocit, že už nikdy nemůže být šťastná, a stává se vězněm vlastních v... více


Komentáře (0)

Přidat komentář