Miluju to

recenze

Poslední song (2022) 5 z 5 / bradovav
Poslední song

Moc děkuji @albatrosmedia za možnost zrecenzovat tuto knihu.

Obálka: 5*
Hlavní postavy: 5*
Děj:5*

Kdo mě zná, nebo mě už delší dobu sleduje, ví o mé slabosti pro romantické cajdáky (jak by řekl můj manžel).

Denně nás honí naše cíle, povinnosti a očekávání, která od nás má naše okolí. Je proto velmi příjemné utéct k romantickým, pohádkovým příběhům.

Pro takový účel je Poslední song jako stvořená. Romantický příběh Riley a Juliana vás pohltí. Po přečtení několika kapitol budete chtít číst dál a dál. Budou spolu? Kdy se políbí? Kdo jim jejich vztah bude chtít pokazit?

Kniha se nezaměřuje pouze na vznik a rozvoj vztahu hlavních postav. Nabízí také pohled na zákulisí úspěchu v oblasti showbusinessu. Co jsou někteří schopni udělat pro slávu, jaký tlak zažívají celebrity, čeho jsou schopna média pro získání sledovanosti… Mě tento pohled do zákulisí umění upravil pohled na herce a zpěváky, nyní si jejich představení, koncertů a songů vážím zase o něco víc.

Hlavní hrdinka mi byla od začátku sympatická - její houževnatost, snaha dosáhnout svého snu a splnit sloby, které dá jsou mi blízké a úspěch sem jí celou dobu přála.

Autorka v poděkování slibuje vydání další knihy s názvem Poslední tanec a já doufám, že se v této knize setkáme opět s Riley i celou kapelou a že možná poznáme životní příběh dalšího jejího člena.

Zároveň doufám ve filmové zpracování, myslím si, že tato kniha má velký potenciál ať už písemně, či filmově oslovit dívčí i dámská srdce.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Poslední song Poslední song Nicole Böhm

On už slávu získal, ona po ní touží. Obstojí jejich láska v záři reflektorů? Riley má sen – stát na prknech slavné Broadwaye. Navzdory tvrdé dřině a obcházení konkurzů ale pracuje jen jako servírka v bistru prestižní hudební š... více


Komentáře (0)

Přidat komentář