Miluju to

recenze

Ten ľavý (2023) 5 z 5 / bradovav
Ten ľavý

Obálka: 4*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 5*
@venupress #spoluprace

To, že umí Baja psát, to už vím nějaký ten pátek a pokud nejste slepí, tak jste ohlasy na její díla (zejména na Habibiho) viděli také. Jestli je Habibi kořeněný pikantní dortík s chilli, pak Ten ľavý je vanilkovým nadýchaným košíčkem. Proč toto přirovnání? Protože dorty, sladkosti, koláče a zákusky jsou v Ten ľavý snad v každé kapitole. Hlavní hrdinka totiž vypomáhá své sestře v cukrárně, kavárně - prostě v tom prostoru, kde i při dýchání přibíráte.

Od první stránky vás kniha zaujme - svým vtipem a svižností. Hlavní hrdinka je skvělá! Hned si ji oblíbíte a při jejím setkání s batmanem se musíte smát nahlas. Baja má skvělý cit pro to, jak napsat pasáž vtipně a nedát toho humoru moc, aby hlavní postava nepůsobila trapně. Jestli hlavní hrdinka je vtipná, roztomilá a oblíbíte si ji, pak věřte, že do Dárciuse se zamilujete. Je galantní, sexy, romantický, má smysl pro humor (jinak by s ní nemohl být) a vy máte chuť hodit něco po tom svém gaučákovi, když vidíte, jak rozumí ženám a jaké má pochopení i v situacích, kdy by jiný muž utekl.

Jako dvojice jsou úžasní. Kniha ovšem není jen o nich a jejich nehynoucí lásce. Příběh obsahuje řadu velmi zajímavých postav a jejich osudy. Já si oblíbila Borise.

Romantické čtení řekli byste si, ale tahle kniha není jen předvídatelná láskyplná story. Tahle kniha vás dokáže v závěru vyšokovat, překvapit a máte pocit, že vám Baja znásilnila mozek. Miluju knihy s wow efektem a tato ho rozhodně má.

Moc děkuji, že jsem mohla tuto knihu číst v rámci spolupráce a těším se na každou novou knihu autorky.

Celkové hodnocení: 5* z 5*


Ten ľavý Ten ľavý Baja Dolce

Ona chce rozprestrieť krídla a lietať, hoci nepozná správny smer. On je vietor, ktorý prichádza nečakane, aby jej ukázal, kadiaľ letieť. Valentína túži nájsť toho pravého, pritom stále hľadá samu seba. Na jednej strane sa snaž... více


Komentáře (0)

Přidat komentář