Milesův klub vol. 1

recenze

Jednou za život (2021) 5 z 5 / renulka16
Jednou za život

Knihu jednou za život jsem nečetla, ale poslouchala jsem jako audioknihu a myslím si, že díky skvělému podání Matouše Rumla alis James a Veroniky Lazourčákové alias Emily, umocnily tento příběh.

Emily se shodou nešťastných okolností, seznámí v letadle s Jinem, když je na cestě na pohovor do své vysněné práce v Mile's media. Při letu se opijí, sexuálně konverzují a kvůli sněhové bouři musí mezipřistát... Emily zažije nejlepší noc ve svém životě. Poprvé a naposledy.... Po 12 měsících se znovu setkají, kdy ji konečně přijmuli do její vysněné práce... Jenže Jim není Jim, je to James Miles, jeden ze spolumajitelů ....

Jednou za život je skvělé odpočinkové čtení u kterého jsem se často smála jak blázen. Romantické scény jsou skvěle vyvážené s erotickými, ba možná dokonce převažují, za což jsem byla velmi vděčná.
Tento příběh je výborný v tom, že kromě pohledu Emily v ich-formě, je zde také několik pasáží s Jamesem. V podání Matouše Rumla jsem si jeho scény užívala na maximum a často jsem si říkala, jaká je škoda, že jich tam není více.

Tento příběh, ač se může od začátku jevit jako jednoduchý s jasným koncem, není totiž ani tak zdaleka jednoduchý. Příběh je plný radosti, lásky, ale také trápení. Je skvělé, že můžeme nahlédnout do zákulisí Mile's media a sledovat práci v novinách. Kromě totiž strastí v lásce, oba mají problémy i v práci. A co se týká té práce - hrozně jsem záviděla Emily, jaký měla od začátku skvělý kolektiv a její kolegové ji vzali hned mezi svou - kéž by to takto bylo všude.

Co se tedy týká postav, tak ať už ty hlavní i vedlejší byly naprosto skvělé. Tedy Emily mě občas svým nerozvážným chováním štvala, to nebudu lhát. James má další tři bratry s kterými se zde také lehce seznámíme. Nejvíce však s Tristanem, o kterém je další díl a já už se těším až se do něj pustím.

Zkrátka - obálka mě na první pohled nezaujala, anotace celkem jo, proto jsem se do ní pustila, ale čekala jsem od toho méně,takže výsledný dojem z knihy je naprosto skvělý.

Moc ráda doporučuji milovnicím romanticko-erotických románů, které se rády zasmějí a odpočinou u knihy.

Komentáře (0)

Přidat komentář