Marvelovská nálož zakázané lásky

recenze

Jsme nevyhnutelní (2023) 3 z 5 / Red-haired
Jsme nevyhnutelní

Travis měl v lásce doteď velkou smůlu. Ačkoli působí jako velký sukničkář, ve skutečnosti mu všechny holky, do kterých se zamiloval, zlomily srdce. Jednou z nich je čirou náhodou Harper, a tak moc nepomáhá, že se právě ona stává novou zpěvačkou Travisovy kapely. Kapely, která má jedno pravidlo členové si spolu nesmí nic začít.

Na další Olinu knížku jsem byla neskutečně natěšená, protože Miluju tě, já vím pro mě bylo milým překvapením a Letní noci jsem si přímo zamilovala. Možná jsem se až moc vyhajpovala ještě dřív, než jsem zjistila, že je hlavním tématem knihy zakázaná láska, a tu už nějakou dobu v knihách moc nežeru.

Tento díl je plný Marvel hlášek, takže pokud patříte jako já mezi Marvel neznabohy, pak budete místy taky tápat, o čem že je zrovna řeč. I přesto mě příběh bavil (až na poslední čtvrtinu, která se táhla), kniha byla čtivá a našlo se pár popkulturních narážek a vtípků, kterým jsem i já rozuměla.

Největším překvapením pro mě v knize byla postava Izzy, která mi byla neskutečně sympatická a vozíčkářský humor byl top! Dále jsem si mockrát zaochala nad těmi krásnými přátelskými vztahy a podporou, i rodinnými vztahy v podobě Harpeřina háčkujícího táty.
Pokud jde o hlavní postavy, Travis a Harper se bohužel nestali mými oblíbenci, ale taky nemůžu říct, že by mi byli proti srsti.
U Travise mě dost rozčilovalo, že i když tady máme mít hlavní lovestory mezi ním a Harper, on se stejně v Hlavě každou chvilku vrací k Mei a Avě, se kterými je velký kámoš, že jo ale zároveň smutní nad tím, že jsou nakonec obě s někým jiným. Až na tento detail byl Travis docela zlatíčko prostě princezna.

Takže ne, romantická linka se mě nedotkla tolik, jako v předchozích knihách, ale přesto tu byly chvíle, které jsem s nimi ráda prožívala.

Knihu hodnotím 3,5*/5* a je škoda, že to pro mě nebyl ten nejlepší díl na závěr, ale vsadím se, že to bude mít holt každý čtenář úplně jinak.

Komentáře (0)

Přidat komentář