Kráska, hráč a přeslazený epilog

recenze

Kráska a hráč (2023) 4 z 5 / Red-haired
Kráska a hráč

Nova Morganová, bývalá královna krásy, se za nešťastných okolností vrací do svého rodného města, aby se postarala o mladší sestru a dům po mamince. Záhy zjišťuje, že má nového souseda, a tím není nikdo jiný, než bývalý hvězdný quarterback Ronan Smith, se kterým v minulosti prožila jednu vášnivou noc a ta nedopadla úplně nejlépe. Ronan si ji však nepamatuje, a to Novu vytočí ještě víc. Celé městečko stojí o to, aby si Ronana ve městě udrželi, protože jako trenér je pro ně nejcennějším zbožím, Nova je opačného názoru nebo ne?

Autorku jsem si zamilovala díky knize Drahá Avo, proto jsem se velmi brzy po dočtení pustila do její další knihy. Z Krásky a hráče určitě zklamaná nejsem, ale na Avu to přece jen nemělo.

U knihy jsem se od začátku skvěle bavila. Nova je odvážná, přímá, ukecaná a pro svou rodinu by udělala cokoli. První setkání s Ronanem kvůli růžím nemělo chybu a já se smála nahlas. Ronan je poněkud uzavřenější, ale Nova ho samozřejmě přiměje se víc otevřít. Nejvíc mě na knize bavila hate to love romantika na úplném začátku a následně nájezd na předstíraný vztah. Poté ale příběh trochu ztratil na tempu, chyběly mi tam pořádné zvraty nebo posun událostí, nakonec se z toho tedy stala odpočinková kniha, ze které jsem si přečetla pár kapitol denně a neměla nutkání spěchat s pokračováním.

Konec je samozřejmě předvídatelný a já osobně bych si měla zakázat čtení epilogů, abych se konečně při dočítání romanťáren přestala tak kysele šklebit. To vážně nikomu dalšímu nevadí, jak je v téměř každé romantice epilog se žádostmi o ruku, svatbami, dětičkami a rodinnou idylkou? Jsem jen já ta divná?

Jako oddechovou a vtipnou romantiku můžu Krásku a hráče rozhodně doporučit a hodnotím 4*/5*, jen počítejte s tím, že vás to nejspíš nevystřelí do oblak.


Kráska a hráč Kráska a hráč Ilsa Madden-Mills

V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy. Atraktivní, talentovaný a skvělý quarterbac... více


Komentáře (0)

Přidat komentář