Kráska a hráč

recenze

Kráska a hráč (2023) 4 z 5 / Rasttea
Kráska a hráč

Čtu #baronetky a nestydím se za to. Oddechové čtení, má to děj, zápletku, rozuzlení a happyend. Knížka na letní dny, kterou můžete mít přečtenou během dvou dnů.
Děj se odehrává v Blue Belle v Texasu. Na maloměsto se vrací Nova, bývalá královna krásy spolu se svou mladší sestrou. Osud tomu chce, že sousedem jejího rodného domu není nikdo jiný než bývalý hráč NF“ Ronan Smith, který nyní trénuje na zdejší škole. Osud tomu chtěl, aby se tito dva opět spolu sešli poté, co spolu zažili románek na jednu noc po místním večírku, na kterém oba byli z různých důvodů a taky oba spolu skončili z různých důvodů. I když opravdu to byly tak rozdílné důvody? A byť zde není osvědčený vzorec enemies to lovers, tajná informace která, když vyskočí napovrch, hrozí, že zničí vše, co hlavní hrdinové doposud budovali. Ovšem je tu druhý osvědčený vzorec. Hlavní aktéři ví, že jsou si souzení, ovšem jsou si tak oddáni, že raději nechají druhého odejít, aby mu nestáli v cestě při životním rozhodnutí, které ovšem stejně musí udělat ten, jehož se týkají. Ale co si budeme nalhávat ;o)


Kráska a hráč Kráska a hráč Ilsa Madden-Mills

V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy. Atraktivní, talentovaný a skvělý quarterbac... více


Komentáře (0)

Přidat komentář