KONFLIKT

recenze

Konflikt (2023) 5 z 5 / zatoulane_knihy
Konflikt

První díl trilogie od úžasné slovenske autorky @michaela.b.autorka Která předčila moje očekáváni a knížku jsem si hned zamilovala.
Ke knížce jsem se dostala skrz společné čtení díky @sanny_book_photo . Jelikož se mi knížka opravdu četla lehce, tak jsem jí měla za den přečtenou.

Příběh jsme četli ze dvou pohledů NERA a LISY. Naši hrdinové se nacházejí v prostředí italských mafiánských rodin. I když nejsem žádný expert na italské mafiánské rodiny, díky této knížce si připadám, že už je o něco lépe znám.

Oba naši hlavní hrdinové mají své poslání. Bavilo mě, že jsme ze začátku mohli hádat kdo ve skutečnosti Lisa je a sledovat jak si navzájem dělají naschvály.

Postavu Lisy jsem si hned oblíbila, což se o Neroví říct nedá. Pořád jsem doufala, že do poslední chvíle si ho taky oblíblím, ale nestalo se. Což vůbec na kvalitě a super čtivosti nebyl žádný kaz.

V knížce mám tolik lepítek a poznámek, což samotnou mě velice příjemně překvapilo.

Jejich romantický vztah měl tolik překážek, hlavně ze svých stran. Také se mi líbilo jak příběh krásně plul, bez nějakých zádrhelů. I když tam jsou mírné časové skoky, tak mě, jako čtenáři, to vůbec nevadilo. Takže za mě pěkná oddychová knížka. Určitě si plánují přečíst další díly.

Komentáře (0)

Přidat komentář