Koloušek

recenze

Koloušek (2023) 4 z 5 / renulka16
Koloušek

Kniha Koloušek je již třetí knihou s Lucií a však pro mě je to první setkání s ní. Ničemu to však nevadí. Já jsem se totiž nechala odkládat od čtení po některých názorech na Couru a teď toho lituji. Jsem ráda, že mi přišla nabídka, jestli si nechci Kolouška poslechnout.

Lucie je mladá herečka, která má malou dcerku, snoubence, v patách ex manžela a na obzoru se naskytl mladý muž.

Co Vám budu vykládat o této knize. Musím zdůraznit, že audioknihu namluvila Jitka Ježková a její výkon byl naprosto perfektní. Skvěle umí měnit hlasy a zkrátka její přednes je famózní.

Lucka je praštěná a když vykládala svůj příběh, připadala jsem si, že mi jej vypráví nějaká kamarádka. Cítila jsem se v její společnosti dobře.
Ovšem tato kniha se nezaměřuje jen na Luciin život, ale taky na její přátele. V knize jsem se dost často smála, ale také jsem plakala. Je zde totiž otevřeno několik ne zrovna pěkných témat a nechybí zde ani smrt, nemoc, nešťastná láska.

Příběh je to úžasný, moc ráda jej doporučuji, ale přece jen mám k němu nějaké výhrady a to, že Lucka, ve svém věku a s dítětem na krku neví, co je to masturbace, pomalu ani sex, natož jako co to jsou sexuální pomůcky. Toto mi přišlo přes čáru a dost nelogické. Ruku na srdce. S masturbací přece začínají již děti na základní škole, no ne? Autorka zkrátka z Lucky v tomto smyslu vytvořila úplnou blbku...

Jinak až tady na toto, je to opravdu úžasný příběh.


Koloušek Koloušek Jana Bernášková

Co se stane, když se do vás osudově zamiluje muž, a vy se zrovna máte vdávat? A je vůbec svatba v životě ženy radostnou událostí, nebo jen přežitkem, který mladou herečku Lucii svazuje? Měla by vstoupit do manželství, když touží b... více


Komentáře (0)

Přidat komentář