Kam se ztrácí Alice sun aneb středoškolská romantika se špetkou tajemna

recenze

Kam se ztrácí Alice Sun (2024) / ketkavknizkach
Kam se ztrácí Alice Sun

alice sun je výjimečně nadaná a chytrá studentka prestižní školy v pekingu. jako jediná získala také poloviční prospěchové stipendium, ovšem stále zbývá zaplatit ještě poměrně vysoká částka a když se alice dozví, že její rodiče nadále nedokážou platit vysoké školné, její sny o studiích na ivy league se zčistajasna rozplynou. jenže pak se stane něco, co jí s životem zamává ještě silněji fakt, že se alice z ničeho nic dokáže zneviditelnit, vytvoří stupnici několika dobře zaplacených úkolů z řad jejích bohatých spolužáků, a tak by školné na příští rok nemuselo dělat rodičům potíže, že? ovšem nic nikdy nevychází přesně podle plánu zvláště pak, když se nachomýtne aliciin ultimátní školní rival, krásný a charismatický henry li.

jo, tak nějak bych to shrnula, ale bohužel nemám kapacitu jednoho příspěvku natolik dlouhou, abych vám sem mohla přepsat celou tu knihu. poněvadž tohle byl další naprosto geniální skvost z pera mé milované ann!

alice sun je studentka na prestižní škole v číně, její dějová linka je zas a znovu originálně vymyšlená, zamiluje se do svého školního rivala a ještě k tomu získá cenné zkušenosti a přátele do budoucna. no a ten konec? ge-ni-ál-ní! ann prostě umí tyhle asijské teen drama romance na jedničku.

knihu určitě doporučuji všemi deseti, a mě už teď nezbývá nic jiného, než čekat, kdy u nás vyjde i další kniha od autorky. v angličtině jich je totiž docela požehnaně!

za možnost si knihu v rámci #spoluorace přečíst velice děkuji celému týmu #humbookblogeri a @humbook jako takovému.

další recenze na instagramu pod jménem @ketkavknizkach.


Kam se ztrácí Alice Sun Kam se ztrácí Alice Sun Ann Liang

Teď mě vidíš, teď už ne. Contemporary senzace s prvky nadpřirozena. Alice Sun si na mezinárodní střední škole, na které má jako jediná prospěchové stipendium a která se jen hemží bohatými, vlivnými teenagery, vždycky připadala ne... více


Komentáře (0)

Přidat komentář