Jako tažní ptáci

recenze

Jako tažní ptáci (2023) 5 z 5 / JKPraha
Jako tažní ptáci

"Jako tažní ptáci" je román, který nás zavede do nitra složitého vztahového labyrintu ženy, která se ocitá mezi dvěma domovy a hledá svou vlastní svobodu a lásku. Autorka nás vtahuje do světa Báry, ženy, jejíž křídla jsou roztažená mezi rodnými Čechami a novým životem v Nizozemsku, kam se vydala hledat svobodu a partnerské souznění. Cestou však musí překonat nejen kulturní rozdíly, ale i složité vztahy s muži, a také svá vnitřní citová zranění. I přes řadu nepovedených vztahů, se Bára nevzdává. Podobně jako fénix se stále znovu a znovu zvedá z popela a hledá novou naději na lásku.
Mimořádně čtivých způsobem se ocitáme uprostřed dramatických momentů vztahů a v nitru hlavní postavy, která je vykreslena do nejmenších detailů, což dává příběhu hloubku a autentičnost.
"Jako tažní ptáci" je emotivní a dojemný román, který osloví čtenáře hledající nejen zábavu, ale i hlubší reflexi nad vlastními vztahy a životními volbami. Je to příběh o odvaze hledat lásku a svobodu, i když se zdá, že svět kolem nás je plný překážek a bolesti. Autorka nás provede Bářiným životem s takovou intenzitou, že čtenáři nedá než se cítit jako součást jejího putování.

Komentáře (0)

Přidat komentář