Ex na koštěti

recenze

Ex na koštěti (2022) 4 z 5 / EvikU.
Ex na koštěti

Kniha byla takovým milým zpestřením mezi ostatní knihy. Trochu magie, trochu lásky, trochu tajemna, trochu vtipu a trochu napětí v jednom příběhu. Příběh poklidně plynul s úsměvem na rtech. Poutavým stylem psaní bylo ukázáno, že je něco mezi nebem a zemí.

Vivi a Rhys byl přesně ten typ páru, které mám ráda. Kteří mi jsou svým chováním sympatický. Mnohdy jsem se u knihy připitoměle usmívala. Jejich vtipná výměna názorů. Hezký oddech u knihy. Umím si představit, že kdyby mi bylo méně, líbila by se mi kniha ještě víc.

Prostředí městečka Grawes Glen bylo příjemné. Obzvlášť se mi líbil krámek tety Elaine a sestřenice Gwyn. Zajímavá myšlenka, že pravé čarodějnice žijí mezi námi, mají běžné životy a povolání a své umění čarovat a magii před dalšími lidmi tají.

Láska a erotická linka Vivienne a Rhyse se mi zamlouvala. Scény hezky psané bez zbytečných slov navíc.

Možná mi tam trochu chybělo víc napětí. Víc toho mrazení v zádech a abych se víc bála. Ale vzhledem, že je to kniha spíše pro mládež, tak to bylo dostačující. Určitě si přečtu další díl, hezky jsem si u knihy odpočinula.


Ex na koštěti Ex na koštěti Erin Sterling (p)

Vivienne Jonesová se s nejhorším rozchodem svého života vyrovnává jako jakákoli jiná čarodějnice – vodkou, bublinkovou koupelí a sesláním kletby na bývalého přítele. To bylo před devíti lety. Nyní je Rhys Penhallow, potomek zak... více


Komentáře (2)

Přidat komentář

EvikU.
06.04.2023

Aracely: Moc děkuji, taková oddechovka na vypnutí :)

Aracely
06.04.2023

Knihu mám doma a moc se na ní těším. Pěkná recenze. :-)