Dotek jako led - Jennifer L. Armentrout

recenze

Dotek jako led (2023) 5 z 5 / books.monca
Dotek jako led

Dotek jako led je druhý díl knižní série Dark Elements od autorky Jennifer L. Armentrout, která napsala známou knihu Z krve a popela.

Toto je úžasná fantasy kniha s romantickou linkou. Když jsem zjistila, že bude vycházet druhý díl této série od autorky Z krve a popela hned jsem pustila do prvního dílu, který se mi opravdu moc líbil a následně se hned pustila do druhého.
V prvním díle se dozvíme vše o tomto světě. Dozvíme se, co je zač hlavní hrdinka Layla a všechno o tom, proč je její polibek smrtící.
Druhý díl je za mě lepší než první. Je napínavý a plný zvratů, tajemství, intrik a zrad. Kniha byla opravdu velmi čtivá. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Chvilkami se sice objevovali části, které bych nejraději přeskočila, ale to jen proto že už jsem chtěla vědět, co se stane dál.

Hlavním tématem je tu milostný trojúhelník mezi Laylou, Zaynem a Rothem. Já osobně moc milostné trojúhelníky v knihách nemusím, ale tady se mi moc líbí. Já jsem 100% tým Roth. Oba jsou úplně jiní a oba mají něco do sebe, ale já Zayna nemohu vystát. Při čtení jsem, ale nedokázala uhodnout, jak se celý tento milostný trojúhelník vyřeší a to dělalo knihu ještě napínavější.

Konec byl prostě úžasný. Vyvolal ve mně spoustu emocí a já chtěla číst dál, i když jsem byla už na samém konci knihy. Upřímě jsem nedokázala uhodnout, kdo je hlavní záporák a velmi mě to po zjištění překvapilo. Kniha skončila napínavě a nezbývá než čekat až vyjde další díl.

Tuto sérii budu určitě řadit mezi nejlepší knihy roku 2023. Moc vám tuto sérii doporučuji. (Obzvlášť jestli se vám líbili Dvory nebo Z krve a popela.)

Za druhý díl této série moc děkuji Knihám Dobrovským. Jsem moc vděčná, že jsem se mohla stát knižní ambasadorkou této úžasné knihy.


Dotek jako led Dotek jako led Jennifer L. Armentrout

Druhý díl strhující série Dark Elements. Layla Shawová se zoufale snaží posbírat co nejvíce střípků svého zničeného života. Svého nejlepšího přítele Zaynea se nadále nesmí dotknout kvůli své tajemné síle polibku, který krade du... více


Komentáře (0)

Přidat komentář