Divoká říše

recenze

Divoká říše (2022) 5 z 5 / lena.o.knihach
Divoká říše

Brexley Kovácsová je chráněnkou velitele lidských sil Ištvána Markose, zamilovaná do jeho syna Cadena a jedna z nejlepších studentek akademie v Budapešti. Jednoho dne udělá chybu a dostane se do spárů nelítostných víl.

O Warwicku Farkasovi kolují mýty a legendy. Někdo těm historkám vůbec nevěří, jiní mají z obávaného Vlka strach a nikdy by se s ním nechtěli střetnout.

Jsou tu víly, ale i jiné bytosti, které si zamilujete (obzvlášť dvě, které příběh skvěle odlehčují), obyčejní lidé, skvěle popsané prostředí Budapeště, zmínky o Praze, neuvěřitelná chemie mezi hlavními hrdiny, které si nejde nezamilovat, o akci a boje tu nebyla nouze a bylo to čtivé! Já bych brala klidně dalších 200 stran, protože to šíleně uteklo a vůbec jsem se s knihou nechtěla loučit.

Divoká říše je rozhodně pro fanoušky Sarah J. Maas, Jaye Kristoffa a Jennifer L. Armentrout. Pokud milujete víly (ani je nemusíte milovat, protože si je oblíbíte tady, vlastně stačí, když máte rádi fantasy) nebo některou z knih zmíněného autora, neváhejte.

Já jsem moc ráda, že u nás tato - v zahraničí úspěšná šestidílná - série vychází, protože jinak bych se k ní vůbec nedostala a upřímně? To by byla hrozná škoda. Stacey Marie Brown se zařadila mezi mé oblíbené spisovatele!

Děkuji Marky z Humbooku za e-knihu k recenzi.

#spoluprace #humbookblogeri

Komentáře (0)

Přidat komentář