Contemporary se špetkou magie

recenze

Kam se ztrácí Alice Sun (2024) 4 z 5 / Alyssana
Kam se ztrácí Alice Sun

Kam se ztrácí Alice Sun
Tento příběh by se dal označit za contemporary, jelikož jde o klasickou romantickou linku z prostředí střední školy, ale je tady jeden magický prvek.

Příběh vypráví o dívce, která díky částečnému prospěchovému stipendiu chodí na mezinárodní střední školu, která je plná bohatých a vlivných teenagerů. V tomto prostředí si vždycky připadala neviditelná, ale pak začne být neviditelná doopravdy Jelikož jí hrozí, že bude muset z finančních důvodů školu opustit, začne svoji neviditelnost využívat, a pro spolužáky plnit různé úkoly.

Velmi čtivý příběh s originální dějovou linkou, zajímavým prostředím a skvělou love-hate romantikou. První dvě třetiny knihy za mě byly opravdu skvělé, stránky mi ubíhaly pod rukama, a i když nejde o nějak závratný děj, bylo to prostě velmi čtivě napsáno. Bavila mě jak schopnost hlavní hrdinky, tak povedená love-hate romantická linka. Kniha mě však ke konci zklamala, děj se ubral dramatickým směrem, který za mě však nebyl v mnoha ohledech logický a celkový dojem ze čtení mi to zkazilo. Pokud jste knihu četli, tak určitě víte, jakou situaci tím myslím možná toto drama někdo naopak ocenil, mě do příběhu bohužel nesedlo.

Celkově však knížku hodnotím pozitivně, je to originální příběh se skvělou romantickou linkou a je opravdu čtivě napsaný. Alice Sun můžu doporučit všem milovníkům contemporary, kteří rádi ocení i nějaké to magické ozvláštnění příběhu. 4/5

Recenze vznikla v rámci #spoluprace s #humbookblogeri

Komentáře (0)

Přidat komentář