Blázzznivé námluvy

recenze

Blázzznivé námluvy (2022) 4 z 5 / renulka16
Blázzznivé námluvy

Jsem ráda, že jsem si knihu mohla přečíst, byla to příjemná oddechovka, přečtena za 2 dny a to jen z důvodu, že jsem musela číst po večerech. Kdyby byl čas, tak ji mám za jedno odpoledne přečteno.

Příběh je sice hned od začátku předvídatelný, ale to vůbec ničemu nevadí. Tedy aspoň ne mně. Moc se mi to líbilo, takové příběhy mám ráda. Nic komplikovaného a člověk u toho může vypnout a ne přemýšlet ještě nad tím, co tím autor chce říct. A taky přebal knihy, ten je opravdu moc pěkný.

Cassie, coby městská holka se role na farmě a ve funkci starostky chopila fakt parádně, na to, že do toho byla hozena jako ryba do vody. Líbilo se mi na ní to, že nemyslela jen na sebe, ale i na Nicka, na svou první lásku.

Nick se choval chvilkově jako sobec, ale ani se mu vlastně nedivím, když se mu během dne rozplynul jeho sen. Avšak Etta, která toho času již byla po smrti, si to pro něj i Cassie celé naplánovala a to bylo fakt krásné.

Nick a Cassie jsou skvělá dvojka, často jsem se nad knihou smála, hlavně v situacích, kdy se Cassie dostala do nějakého trapasu :).

Také celkově nápad s včelařskou farmou byl perfektní a to, jak lidi kolem měli rádi Ettu. To, jak byla ochotná, milá. Všem pomáhala. Taková hodná duše.

Závěr knihy mě hodně dojal a bylo to příjemné.

Komentáře (0)

Přidat komentář